Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Η υπευθυνότητα αποτελεί το θεμέλιο των νόμων της επιτυχίας, της ευτυχίας, της υγείας και της ευημερίας

Η υπευθυνότητα αποτελεί το θεμέλιο των νόμων της επιτυχίας, της ευτυχίας, της υγείας και της ευημερίας. Ένας ανεύθυνος άνθρωπος είναι ένας άνθρωπος της αποτυχίας. Ένας ανεύθυνος άνθρωπος είναι το πιο δυστυχισμένο άτομο. Δεν μπορεί να είναι επιτυχής· δεν μπορεί να είναι ακόμη και υγιής. Η υγεία εξαρτάται από το αίσθημα ευθύνης.

Πιστεύουμε ότι αυτά τα πράγματα είναι αφηρημένες ιδέες και δεν χωράνε στην καθημερινή μας ζωή, αλλά πραγματικά χωράνε. Εάν είστε πραγματικά υπεύθυνοι, εάν έχετε και νιώθετε την αίσθηση της ευθύνης, μπορείτε να δείτε πώς κυκλοφορούν οι ενέργειες στο σύστημα σας. Κάθε φορά που ενεργείτε ανεύθυνα, βραχυκυκλώνετε την ενέργειά σας. Αν παρακολουθείτε τον εαυτό σας, θα τα ξέρετε αυτά τα πράγματα. Δεν θα χρειάζεται καν να διαβάσετε γι 'αυτά, επειδή μπορείτε να τα δείτε και να τα ζήσετε.

Αν φερθώ ανεύθυνα προς τη μητέρα και τον πατέρα μου, τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου και τη γιαγιά και τον παππού, δεν θα αισθάνομαι ευτυχής. Γιατί δεν είμαι ευτυχής; Επειδή φέρθηκα ανεύθυνα.

Έχετε ευθύνη για το έθνος σας, για την ανθρωπότητα, έχετε ευθύνη για τον πλανήτη, τους ωκεανούς, τα ποτάμια, τα βουνά και τα λουλούδια. Η υπευθυνότητα είναι το μονοπάτι που οδηγεί στην υγεία, την ευτυχία, την ευημερία και την επιτυχία.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Dynamics of the Soul          πηγή    elenastral

Δεν υπάρχουν σχόλια: