Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Εσείς πόσο χρόνο αφιερώνετε στον εαυτό σας;

5 πράγματα που θα αισθανθείτε αμέσως απολαμβάνοντας τη μοναξιά σας! Γράφει η Νάγια Νούσα

Πολλοί άνθρωποι δεν εκτιμούν το χρόνο που περνούν μόνοι με τον εαυτό τους. Άλλοι μάλιστα φοβούνται και μόνο στην ιδέα να μείνουν μόνοι. Η «μοναξιά» είναι μια λέξη που ενέχει αρνητικό περιεχόμενο, εντούτοις τα πλεονεκτήματα του να μένετε μόνοι σας, εσείς και οι σκέψεις σας είναι τόσα πολλά που σίγουρα θα πρέπει να αποδομηθεί η οποιαδήποτε αρνητικότητα της έννοιας μοναξιά. Ποια είναι λοιπόν αυτά τα πλεονεκτήματα και γιατί πρέπει να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας;

  1. Θα νιώσετε αγάπη για τον ίδιο σας τον εαυτό. Ίσως το πιο σημαντικό απ” όλα είναι να νιώθετε φίλοι με τον εαυτό σας. Η «μοναξιά» θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τις πράξεις και τις αντιδράσεις σας, να τις καταδικάσετε ή να συμφιλιωθείτε μαζί τους. Έτσι, θα γνωρίσετε ποιοι πραγματικά είστε και θα αισθάνεστε πιο κοντά στον καλύτερό σας φίλο, εσάς!
  2. Θα είστε πιο ευτυχισμένοι και ευδιάθετοι. Η ευτυχία είναι τρόπος ζωής και όχι μία μεμονωμένη κατάσταση. Το να έρχεστε σε επαφή με τα πραγματικά σας θέλω ακούγοντας τις ανάγκες σας και σεβόμενοι τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα και της προσωπικότητά σας μπορεί να σας κάνει ειλικρινά ευτυχείς.
  3. Θα νιώσετε περισσότερο ανεξάρτητοι. Το πιο όμορφο πράγμα είναι ο καθένας να νιώθει κύριος του εαυτού του. Απομονώνοντας λοιπόν τις φωνές του κόσμου γύρω σας και αφιερώνοντας χρόνο μόνο στον εαυτό σας μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις από εσάς για εσάς!
  4. Θα γίνετε περισσότερο παραγωγικοί. Περνώντας χρόνο μόνοι θα μπορέσετε να θέσετε ευκολότερα στόχους ακολουθώντας εκείνο το μονοπάτι που ταιριάζει καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία σας. Οι στόχοι σας όχι μόνο θα είναι πιο ευδιάκριτοι, αλλά, εσείς οι ίδιοι θα τους βλέπετε πιο θετικά.
  5. Θα αισθάνεστε γεμάτοι ενέργεια. Είναι σημαντικό να μένετε έστω και για λίγα λεπτά μόνοι σας. Μόνο τότε μπορείτε να είστε 100% ο εαυτό σας και αυτό σας απελευθερώνει, σας αποφορτίζει και σας γεμίζει ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: