Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Γράμμα σε όσους δεν εορτάζουν...

Υπάρχουν άνθρωποι που αυτές τις μέρες δεν εορτάζουν. Υπάρχουν άνθρωποι που ενώ η ψυχή τους λαχταρά την εορτή της ζωής μένουν σιωπηλοί στην μοναξιά που τους επέβαλε το σύστημα των υποτιθέμενων "αξιών " μας. Των "ιδανικών και αρχών" μας, που δεν είναι τίποτε άλλο από ιδεολογήματα,τροφή της αυτοεικόνα μας, το εγώ μας, χωρίς καμία αλήθεια στην ζωή.
Υπάρχουν αυτές τις μέρες σπίτια με τζάμια θαμπά , με πόρτες που δεν χάρηκαν το πέρασμα του επισκέπτη. Τοίχοι χλωμοί και διάδρομοι σκοτεινοί που οδηγούν σε δωμάτια γεμάτα οδύνη και μοναξιά.
Μα πιο πολύ, απεριγράπτως πιο πολύ, αυτά τα πρόσωπα τα μελαγχολικά, τα μάτια τα γεμάτα ερωτηματικά, οι ψυχές που διψασμένες νόημα ζητούν, ήταν των ημερών αυτών μια παραφωνία, αλλά ωστόσο το μόνο ζητούμενο.
- Γιατί να γελάσω, γιατί να είμαι χαρούμενος;… μου είπε τις προάλλες ένα νεαρό άτομο από εκείνα που μεγάλωσαν και συνεχίζουν να μεγαλώνουν στις πόλεις, τα σπίτια, τα δωμάτια, όπου ο ήλιος και το φεγγάρι είναι άγνωστο κείμενο.

ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΥ !


ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΥ !

Στην πραγματικότητα η κάθε επιθυμία είναι μια ψευδαίσθηση του κατώτερου εαυτού μας!

Πώς είναι μια ψευδαίσθηση?

Επειδή νομίζει οτι πρέπει να την "παίξει" για να πάρει το βίωμα ,
το οποίο όμως νιώθει ήδη και θέλει να το εκδηλώσει!

Αυτός που φαντάζεται να βρεί έναν αγαπημένο , ήδη είναι στη ύπαρξη αυτή η φαντασία του , για να μπορεί να το φανταστεί, ασχέτως αν δεν έιναι συγχρονιστικά ακόμα έτοιμο να εκδηλωθεί!

Σκεφτείτε λοιπόν, τί είναι οι επιθυμίες , για τον άνθρωπο της αποκοπής , της μη ευαισθησίας-ένωσης με τα δημιουργικά μέρη του (υποσυνείδητο)!
Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

11 Νοε 2014

Η σατανική ερμηνεία του κόσμου: όταν δεν παραδίδεις το μυαλό σου στον Θεό!

Η συμβουλή της ημέρας: «Σήμερα δεν θα ακούσω τον μαλάκα μέσα μου!»
Ο Δάσκαλος είναι αυστηρός μόνο με όσους εκπαιδεύει! Τους άλλους απλώς τους περιθάλπει!
*
Όλο το ζητούμενο είναι να είσαι ιεροποιός!
Να δημιουργείς μαγεία! Να δίνεις πνοή, ομορφιά και νόημα σε έναν κόσμο βυθισμένο και ανόητο!
Ο αληθινά φωτισμένος προσθέτει θεϊκή χρυσόσκονη και γεμίζει όλα τα κενά και ελλείμματα του κόσμου τούτου! Δεν περιμένει να συναντήσει έναν όμορφο κόσμο! Τον δημιουργεί! 
                                                                              

10 Νοε 2014

"Ξόδεψα το νερό της αθανασίας ξεδιψάζοντας τους διψασμένους στον δρόμο…"

Τώρα περιμένουμε να ξαναγεμίσει!

Το θαύμα είναι η επαναφορά της συνείδησης στον παράδεισο!

Περπάτα εσωτερικά ανυπόδητος με τον λευκό χιτώνα της αγνότητας και της ελευθερίας από κάθε ματαιοδοξία και ματαιότητα και όλη η ευλογία του ουρανού θα σε συνοδεύει!
*
Σκεφτήκατε ποτέ να καλέσετε τον άγγελο σας για καφέ; Και τσάι πίνει!
Κάθε μέρα γιορτή! Κάθε μέρα γιορτάζουν οι φίλοι μας οι άγγελοι!

Η γιορτή των Αρχαγγέλων μαζί με τα Χριστούγεννα και την Ανάσταση ανοίγουν Πύλες συνείδησης!
*

9 Νοε 2014

Η πιο αυταπόδεικτη μορφή "μαγείας": ό,τι πιστεύεις το καλείς!

Γύρισε να δεις τα πρόσωπα που σε περιστοιχίζουν! Η υψηλότερη τους εκδοχή κρατά το μήνυμα τους! "Διάβασε" το μήνυμά τους για να την σταθεροποιήσουν! Βοήθησε τους να εκπληρώσουν το μήνυμά τους! Συμπληρώνεται έτσι το παζλ του δικού σου προσώπου!
*
Το παιδί που κοίταζε στο δρόμο τους ανθρώπους και έλεγε "αγαπώ όποιον τύχει! " θα σε νικάει πάντα!
Η συμβουλή της ημέρας: αυτό που δεν σου δίνουν οι άλλοι δώσε το εσύ! 
Μέσα από ένα βλέμμα μπορεί να σε διαπεράσει όλη η θεική λάμψη! Είναι τέτοιο και το δικό σου βλέμμα όταν το παραδίδεις στον Θεό!
Οι μέρες σου να είναι όμορφες σαν την ζωή!

Χαλάρωση

Κάθε άνθρωπος πρέπει να μάθει να χαλαρώνει – σωματικά, συναισθηματικά και νοητικά. Η χαλάρωση είναι μια κατάσταση στα σώματά μας που επιτρέπει τις ενέργειες να κυκλοφορούν εύκολα, με εποικοδομητικά αποτελέσματα. Τα σώματα που έχουν ένταση εμποδίζουν την κυκλοφορία ή την κάνουν δύσκολη. Στην χαλάρωση οι φορείς σας αποβάλλουν όλα εκείνα τα ψυχικά στοιχεία που μπλοκάρουν την ροή της ενέργειας. Οι αστρικές και νοητικές ασκήσεις χαλάρωσης δίνουν υγεία. Καθημερινά χαλαρώστε το σώμα σας, ηρεμήστε τα συναισθήματά σας, και φέρτε γαλήνη στο νου σας.

Η αστρική χαλάρωση επιτυγχάνεται περισσότερο μέσα απ’ τη χαρά. Η νοητική γαλήνη επιτυγχάνεται με τον στοχασμό πάνω σε μεγάλες ιδέες, πάνω στην Απειροσύνη και την Ομορφιά. Ποτέ να μην χαλαρώνετε τα σώματά σας μέσα από ναρκωτικά, υπνωτισμό ή αλκοόλ. Αυτές οι μέθοδοι φέρνουν καταστροφή στην ζωή σας. Μερικοί άνθρωποι προσπαθούν να χαλαρώσουν με το να κάνουν υπέρμετρο σεξ. Αυτό εξαντλεί την ενέργεια που χρειάζεται για την ανάπαυση. Η υγεία των φορέων σας εξαρτάται από τον βαθμό της χαλάρωσής σας.

Οι περισσότερες σωματικές, συναισθηματικές και νοητικές διαταραχές είναι το αποτέλεσμα συμφόρησης.  Η χαλάρωση διαλύει την συμφόρηση και ετοιμάζει το σώμα για υγεία.

Η χαλάρωση διευρύνει την αύρα σας, η οποία τότε κάνει καλύτερες επαφές με συγκεκριμένες ενέργειες στο διάστημα.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Esoteric Science of Healing
Δανείστηκε από elenastral

Reactions: