Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

20 σκληρές αλήθειες για τη ζωή που κανένας μας δεν παραδέχεται...



Όλοι ‘αγωνιζόμαστε’. Όλοι υποφέρουμε μέσα μας. Κάθε μέρα…Ανησυχούμε. Αναβάλουμε. Απογοητευόμαστε. Θυμώνουμε. Νιώθουμε μοναξιά. Δεν αισθανόμαστε πάντα καλά. Λέμε, μακάρι να ήμουνα πιο λεπτός, πιο πλούσιος, πιο νέος. Ευχόμαστε να είχαμε δουλειά…ή μια καλύτερη δουλειά. Να είχαμε μια καλύτερη σχέση. Πιστεύουμε ότι όλα στη ζωή θα έπρεπε να ήταν ευκολότερα. Κι όμως όλα τα παραπάνω είναι δικά μας δημιουργήματα. Γίνονται η πραγματικότητά μας, επειδή εμείς τους δίνουμε χώρο και χρόνο. Εμείς έχουμε δημιουργήσει στο μυαλό μας το πρότυπο μιας ιδανικής ζωής, το πώς πρέπει να είναι η ζωή για να είμαστε καλά.

Ανησυχούμε μήπως τα πράγματα δεν πάνε όπως έχουμε υπολογίσει. Αναβάλουμε γιατί φοβόμαστε μήπως αποτύχουμε. Απογοητευόμαστε γιατί θεωρούμε ότι είμαστε φτιαγμένοι για κάτι ανώτερο, καλύτερο ή διαφορετικό από αυτό που είμαστε. Θυμώνουμε γιατί η ζωή “δεν πρέπει” να είναι έτσι όπως είναι. Αλλά είναι όλα στο κεφάλι μας. Και μάλλον δεν πρέπει να είναι έτσι. Μπορείς να σκεφτείς καλύτερα...μπορείς να ζήσεις καλύτερα. Αυτή είναι μια επιλογή που μπορείς να κάνεις.

Δες τη ζωή, χωρίς φαντασιώσεις και προσδοκίες. Δες τη ζωή όπως ακριβώς είναι. Αυτή τη στιγμή. Είναι η καταλληλότερη στιγμή για να το κάνεις. Γιατί είσαι εδώ. Μπορείς να ξαναγυρίσεις σε όλα όσα σε απασχολούν αργότερα…Πριν το κάνεις, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου μερικές αλήθειες που όλοι μας έχουμε την τάση να παραμερίζουμε, να αρνούμαστε να δούμε, κυρίως όταν κολλάμε στις σκέψεις μας και στις πεποιθήσεις μας.