Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Κι αν ο σκοπός της δικής σου ζωής είναι να δημιουργήσεις μία μακροχρόνια γερή σχέση με τον εαυτό σου; Το να δημιουργήσεις μία σχέση έρωτα με τον εαυτό σου, μία σχέση αγάπης για τον εαυτό σου; Δεν είναι εγωισμός αυτό ή εγωκεντρισμός. Είναι εσωτερική ανάπτυξη. Σύνδεση με τον αληθινό σου εαυτό.
μυρίζω συναισθήματα λουλούδια παιδίΚι αν ο σκοπός της δικής σου ζωής είναι το να μάθεις να συγχωρείς τον εαυτό σου και τους άλλους; Και ουσιαστικά, να στέλνεις παράλληλα ζεστά κύματα συμπόνιας κι αγάπης σε όσους υπάρχουν γύρω σου.
Κι αν ο δικός σου σκοπός είναι το να θεραπεύσεις τους εσωτερικούς «αυτό-τραυματισμούς» των ανθρώπων; Και με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά να εμπνεύσεις και τους άλλους να κάνουν το ίδιο.
Κι αν ο δικός σου σκοπός ζωής είναι να απελευθερωθείς από συναισθήματα ενοχής, ντροπής ή αναξιότητας; Και μάντεψε τι θα βρεις από πίσω; Θα βρεις μία αίσθηση ευαλωτότητας που θα σου δείξει τον δρόμο προς τις αληθινές σου δυνάμεις, το δρόμο προς την εσωτερική σου δόξα.
Κι ας μιλήσουμε λίγο και για την τελειότητα. Κι αν λοιπόν ο σκοπός της δικής σου ύπαρξης είναι να διδάξεις στον εαυτό σου και στους άλλους πως δεν υπάρχει τελειότητα; Και πως το συνεχές κυνήγι της τελειότητας δεν τελειώνει ποτέ, γιατί δεν υπάρχει σημείο τελειότητας και μέσα σε αυτόν τον αγώνα χάνεται τελικά η απόλαυση της ζωής. Αφέσου λοιπόν!