Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Μαγική και μοναδική Αγάπη


Μια Αγάπη που σε ανεβάζει στους ουράνιους θόλους. Αυτή είναι η αγάπη που μπορεί να αποκτήσει ένας άνθρωπος στον Θεό – Πατέρα μας. 


Το να πιστέψει κάποιος στον Θεό είναι ένας δρόμος, που όμως σχεδόν πάντα έχει κενά. Η πίστη είναι μια διαδρομή που ο άνθρωπος νιώθει ότι είναι έξω από τον εαυτό του. Οι άνθρωποι έχουν τρομάξει με τον Θεό και τον φοβούνται. Μα όμως αν το σκεφτούμε καλύτερα θα δούμε ότι φοβόμαστε εμάς τους ίδιους σε σχέση με τον Θεό.
Όμως η αγάπη προς τον Θεό είναι Ανώτερη διαδρομή από την πίστη στον Θεό. Γιατί όταν κάποιος επιλέξει να αγαπήσει τον Θεό με όλη του την καρδιά τότε όλα αλλάζουν στη ζωή του. Τίποτε δεν είναι πια ίδιο.
Γιατί η ένωση αυτή είναι παντοτινή και ανοίγει στον άνθρωπο αυτόν όλα όσα του χρειάζονται να ξέρει και να έχει για μία ζωή από την Ευωδία Του.
Για να γεμίσει η καρδιά μας από Θεό, οφείλει να αδειάσει εντελώς. Σαν να λέμε ότι η καρδιά μας είναι μία αποθήκη γεμάτη συναισθήματα. Όταν την αδειάσουμε όλη και επιλέξουμε να την παραδώσουμε στον Θεό και την γεμίσουμε από Εκείνον όλες μας οι σχέσεις αλλάζουν διάσταση, υπόσταση, κατάσταση.