Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015


Επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν ότι το μυαλό μπορεί να θεραπεύσει το σώμα


Το μυαλό είναι το κέντρο ελέγχου της ανθρώπινης ύπαρξης σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ’ όσο νομίζετε. Μπορεί να παίρνει αποφάσεις, να μαθαίνει καινούρια πράγματα και συναισθήματα και μπορεί επίσης να θεραπεύσει το σώμα. Σωστά διαβάσατε, το μυαλό μπορεί να εξαφανίσει εντελώς όλα τα σημάδια μιας νόσου από το σώμα.
Επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν ότι το μυαλό μπορεί να θεραπεύσει το σώμαΈνα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να ακούσετε από τον γιατρό σας είναι ότι πάσχετε από μια σοβαρή ασθένεια. Τα σχέδιά σας θα ανατραπούν και η ζωή σας θα περιστρέφεται πλέον γύρω από θεραπείες και φάρμακα, σωστά; Στις περισσότερες περιπτώσεις το σενάριο αυτό γίνεται πραγματικότητα.
Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πράγμα πολύ πιθανό, μπορείτε να θεραπεύσετε τον εαυτό σας με τη σκέψη και μόνο. Αυτό δεν αποτελεί άλλον έναν μύθο. Υπάρχουν αποδείξεις ότι μπορεί να συμβεί.
Επιστήμη και θαύματα
Τα θαύματα αποτελούν τον έναν τρόπο για να θεραπευτούμε μέσω του μυαλού μας και η επιστήμη αποτελεί τον άλλο τρόπο. Με τα θαύματα εμπιστευόμαστε τη ζωή μας στα χέρια του Θεού και προσευχόμαστε να μας απαλλάξει από τις ασθένειες. Από την άλλη πλευρά, η επιστήμη παρέχει μια φυσιολογική εξήγηση για το φαινόμενο αυτό.