Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Πίστευε και θα δεις



"Αγαπήστε τον εαυτό σας ασταμάτητα Δεν είναι ένα πρόσωπο ή ένα εξωτερικό γεγονός που απειλεί τη ζωή σας, αλλά η επαναλαμβανόμενη άγνοιά σας. Οι Φόβοι σας που οι ίδιοι μετενσαρκώνονται. Μην κατηγορείτε τους άλλους ή τον κόσμο για την ταλαιπωρία σας. 

Κοιτάξτε τον εαυτό σας μέσα και κάνετε μια προσπάθεια, να διαχωρίσετε τον εαυτό σας από αυτούς τους αμέτρητους καθημερινούς θανάτους, αυτό το άχρηστο, το επώδυνο, το αυτό-σαμποτάζ, που είναι η αιτία όλων των κακών. Η αθωότητα είναι η διέξοδος. Αθωότητα σημαίνει να σταματήσουμε να πεθαίνουμε μέσα μας. 

«Απαγορεύεται να σκοτώνεσαι μέσα σου! Αυτό που μας σκοτώνει σωματικά είναι οι χίλιοι ψυχολογικοί θάνατοι που μας στήνουν ενέδρα καθημερινά... Μας σκοτώνει να πιστεύουμε ότι ο θάνατος είναι ακαταμάχητος. Η πίστη στο αναπόφευκτο του θανάτου είναι ο πραγματικός killer».

«Τα γηρατειά, οι ασθένειες και ο θάνατος είναι μέρος της περιγραφής του κόσμου. Έγιναν αποδεκτά σαν φυσικά και αναπόφευκτα γεγονότα χωρίς να εξεγερθεί ποτέ κανένας άνθρωπος. Είναι το αποτέλεσμα ενός συστήματος πεποιθήσεων και προσδοκιών που έγινε οικουμενικό...».