Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Η σκέψη συσσωρεύεται σε αντικείμενα, σε αύρες και στο διάστημα


Η σκέψη συσσωρεύεται σε αντικείμενα, σε αύρες και στο διάστημα. Εάν είναι καλή, φέρνει ανθεκτικότητα σε αντικείμενα, ανάπτυξη σε σπόρους και δέντρα, και υγεία στους ανθρώπους και στα ζώα.

Εάν είναι άσχημη ή κακή, πληγώνει, βλάπτει και τραυματίζει τα αντικείμενα και αποτρέπει τη ζωή σε αυτά· σταματά την ανάπτυξη και τα κάνει να σπάνε, να ξεραίνονται και να πεθαίνουν.

Εάν εισέλθει στην αύρα, ρυθμίζει τη λειτουργία των κέντρων, των αδένων και του νευρικού συστήματος και ρυθμίζει την υγεία, την ευτυχία, την ομορφιά και την μακροημέρευση του υποκειμένου. Εάν είναι κακή, φέρνει ασθένεια, δυστυχία, ασχήμια, προβλήματα και μια σύντομη ζωή.

Ένας από τους λόγους που οι Διδάσκαλοι θέλουν να παραμένουν απομονωμένοι είναι για να αποφεύγουν τον βομβαρδισμό από την ανθρώπινη σκέψη.

Η σκέψη συσσωρεύεται στο διάστημα και γίνεται αιτία για εγκλήματα και καταστροφές, ή κέντρο φωτός και έμπνευσης. Οι άνθρωποι καλής θέλησης, πολιτισμού και ομορφιάς λαμβάνουν έμπνευση από τις τελευταίες συσσωρεύσεις. Οι άνθρωποι του σκοτεινού μονοπατιού λαμβάνουν την έμπνευσή τους από κακές συσσωρεύσεις και τις χρησιμοποιούν για καταστροφή και εγκλήματα.

Μόλις ένας άνθρωπος σκεφτεί, οι σκέψεις του γίνονται ήδη ιδιοκτησία του διαστήματος στον υποκειμενικό και αντικειμενικό κόσμο. Οι σκέψεις μπορούν να εκδηλωθούν με σκέψη, λέξεις, φωνή, χειρονομίες, γράμματα, βιβλία και τέχνες.

Η σκέψη είναι κοινή ιδιοκτησία. Όλοι μοιράζονται κάθε σκέψη, καλή ή κακή. Γι 'αυτό πρέπει κανείς να σκέφτεται με καθαρή αίσθηση ευθύνης.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Thought & the Glory of Thinking       elenastral