Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

7 κατηγορίες ομιλίας - Τορκόμ Σαρανταριάν


Υπάρχουν 7 κατηγορίες ομιλίας:

1. εμπνευσμένη ομιλία.
2. ελεγχόμενη ομιλία.
3. παραπλανητική ομιλία.
4. μηχανιστική ομιλία.
5. υπνωτισμένη ομιλία.
6. συκοφαντική ομιλία.
7. κακοήθης ομιλία

1. Η εμπνευσμένη 
ομιλία σας φέρνει πραγματικότητα, κατεύθυνση, διαύγεια, ομορφιά, οράματα και αποκάλυψη. Μέσω μιας τέτοιας ομιλίας σας καθοδηγούν ανώτερες δυνάμεις. Σας φωτίζουν, σας φέρνουν ιδέες και οράματα των ανώτερων κόσμων.

Μια τέτοια ομιλία σας κάνει δημιουργικούς, γιατί διεγείρει τη φλόγα των δημιουργικών πυρών μέσα σας. Σας φέρνει ενθουσιασμό, το πυρ των θεών. Μέσω εμπνευσμένων λόγων τα Μεγάλα Όντα οδηγούν τον άνθρωπο στην ατραπό της ομορφιάς και της τελείωσης.

Κάθε φορά που ακούτε εμπνευσμένη ομιλία, ο εσωτερικός σας μηχανισμός αρχίζει να διευθετείται, να διορθώνεται και να εξισορροπείται. Η εμπνευσμένη ομιλία φέρνει δημιουργικότητα στο περιβάλλον, στο σώμα και στο ψυχολογικό σας σύστημα. Επίσης θεραπεύει και εξαγνίζει την αύρα σας. Αν εμπνέεστε από τις Ανώτερες Περιοχές, η ομιλία σας θεραπεύει τις ασθένειές σας και φορτίζει την αύρα σας με ζωοδοτικά ρεύματα.

Η εμπνευσμένη ομιλία σκορπάει τη χαρά. Η χαρά είναι αποτέλεσμα της επαφής με τους Ανώτερους Κόσμους. Δεν υπάρχει χαρά αν τα έχετε ή τα γνωρίζετε όλα αλλά δεν έχετε καμιά σχέση με τους Ανώτερους Κόσμους.

Η εμπνευσμένη ομιλία σας εξυψώνει, που σημαίνει ότι ανυψώνει την εστία της συνείδησής σας από τα κατώτερα κέντρα στα ανώτερα. Αντί να είστε σκλάβος του στομαχιού, του σεξ και του εγώ σας, ανυψώνεστε προς μεγαλύτερο φως, αγάπη και ομορφιά.

Η εμπνευσμένη ομιλία σας χαρίζει θάρρος και τόλμη. Διευρύνει τη συνείδησή σας και την αγάπη σας για την ανθρωπότητα και τη Φύση.

Αν κάνουμε εμπνευσμένες συζητήσεις μεταξύ μας, θα νιώσουμε την εσωτερική ομορφιά μας να αυξάνεται. Θα νιώσουμε περισσότερη ενέργεια και θα δούμε τον Ήλιο να λάμπει πάνω σε όλες τις ζωντανές μορφές. Αυτή η ομιλία ανήκει στους μεγάλους Μυημένους, η συνείδηση των οποίων λειτουργεί στην περιοχή της ενόρασης, ή της Πνευματικής Τριάδας.