Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Τι είναι αυτό που μας σταματά; 4 τρόποι να αποδεσμευτούμε από τα νοητικά μας εμπόδια

Τι είναι αυτό που μας σταματά; 4 τρόποι να αποδεσμευτούμε από τα νοητικά μας εμπόδιαΤα νοητικά εμπόδια μπορούν να εμποδίσουν ένα άτομο από το να φτάσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του. Εμφανίζονται σε πολλές μορφές, συμπεριλαμβανομένων των αρνητικών σκέψεων, των μπερδεμένων μοτίβων σκέψης και των συναισθημάτων θυμού ή κατάθλιψης. Η απελευθέρωση από αυτά τα νοητικά εμπόδια δεν είναι πάν
τα εύκολη υπόθεση, αλλά χρειάζεται να κάνετε κάποια βήματα μακριά από τους δεσμούς και τις αλυσίδες που σας κρατούν πίσω. Σκεφτείτε ότι είναι σαν ένας γενικός καθαρισμός του νου σας. Όλα τα αρνητικά συναισθήματα και οι σκέψεις που έχετε αποθηκεύσει στο υποσυνείδητό σας πρέπει να πεταχτούν, αν θέλετε να αγγίξετε την πλήρη δυναμική σας.

Παρακάτω δίνονται κάποιες προτάσεις για να καταφέρετε να ξεπεράσετε αυτά τα εμπόδια

«Μπορείτε να κυριαρχήσετε πάνω σε σχεδόν κάθε φόβο, αρκεί να το πάρετε σοβαρά απόφαση. Γιατί να θυμάστε, ο φόβος υπάρχει μόνο μέσα στο νου σας». – Dale Carnegie

1. Καταπολεμήστε το φόβο της αποτυχίας

Οι περισσότεροι άνθρωποι βαλτώνουμε στη ζωή εξαιτίας του φόβου αποτυχίας. Τι, όμως, το τόσο κακό υπάρχει στην αποτυχία, για να τη φοβόμαστε τόσο πολύ; Χρειάζεται να καταλάβετε ότι η αποτυχία σίγουρα δεν θα σας βλάψει, ούτε θα σας σκοτώσει. Είναι εδώ για να σας υποδείξει τα λάθη σας και να σας διδάξει αυτά που χρειάζεται να μάθετε. Σε όλη την πορεία της ζωής σας, περνάτε από δύσκολα μονοπάτια πριν πάρετε τα μαθήματά σας.
Η αποτυχία, λοιπόν, αποτελεί βασικό μέρος της ζωής σας. Χρειάζεται να αποτύχετε, πριν φτάσετε στην αγκαλιά της επιτυχίας. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να φτάσετε εκεί, η αποτυχία συνιστά μέρος του παιχνιδιού. Μην προσπαθείτε να την αποφύγετε, αλλά δείτε τη ως σύμμαχο ή δάσκαλο, που βρίσκεται εδώ για να σας δείξει το μονοπάτι προς την επιτυχία. Μόλις αλλάξετε το σκεπτικό σας και τα μοτίβα του, θα φοβάστε λιγότερο την αποτυχία.