Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

15 συμβουλές ζωής

15 ρήσεις που κατευθύνουν τη ζωή μου

Αν και είναι δύσκολο να έχεις έμπνευση και καθοδήγηση συμπυκνωμένη σε μια μικρή πρόταση, προσπαθώ να το κάνω  αυτό τακτικά, μικρές και σύντομες σκέψεις που τις κάνω τρόπο ζωής.

 Εδώ είναι δεκαπέντε που με καθοδηγούν καθώς έρχονται απευθείας από την εμπειρία της ζωής μου.

 Όταν τρέχω πίσω από αυτό που νομίζω ότι θέλω, οι ημέρες μου γίνονται αφόρητες από στρες και άγχος. Αν σταθώ υπομονετικά στην θέση μου, αυτό που χρειάζομαι έρχεται σε μένα, χωρίς πόνο. Από αυτό καταλαβαίνω ότι αυτό που θέλω επίσης με θέλει, με ψάχνει το προσελκύω. Υπάρχει ένα σπουδαίο μυστικό εδώ για όποιον μπορεί να το αντιληφθεί. 

10 απλές ασκήσεις για να ενισχύσετε τη δύναμη της θέλησης


Άρθρο του Colin Robertson
10 απλές ασκήσεις για να ενισχύσετε τη δύναμη της θέλησηςΑυτό προσπαθούσαν να ανακαλύψουν οι ερευνητές καθώς μάθαιναν περισσότερα για τον τρόπο που η επιστήμη θα μπορούσε να ενισχύσει τη δύναμη της θέλησης. Ύστερα από πολλές δοκιμές, ανακάλυψαν ότι η θέληση είναι σαν ένας μυς που κουράζεται από την υπερβολική χρήση και απαιτεί «καύσιμα» για να αναπληρώσει τις δυνάμεις του. Αν λοιπόν ενεργεί όπως ένας μυς, μήπως είναι δυνατόν να ενδυναμωθεί κιόλας;
Μετά από αρκετές μελέτες, υπάρχει απάντηση! Με τη σωστή πρακτική, η δύναμη της θέλησης μπορεί να ενισχυθεί ακριβώς όπως και κάθε άλλος μυς στο σώμα μας.
Προσοχή: όπως συμβαίνει με όλες τις ασκήσεις, ίσως πρόκειται για απαιτητική διαδικασία. Είναι σαν να ασκείτε τη δύναμη της θέλησής σας με τον ίδιο τρόπο που θα ασκούσατε τα πόδια σας με το τρέξιμο. Είναι όμως επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι θα δείτε αποτελέσματα.
Έτσι, παρά το γεγονός ότι στην αρχή θα δυσκολευτείτε, θα είναι πιο εύκολο τελικά να πείτε όχι στους πειρασμούς, να γυμνάζεστε και να επικεντρωθείτε στους μακροπρόθεσμους στόχους σας!