Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015


Elizabeth Ann Morris: Η αλχημεία της πρόθεσης και της επιτυχίας


Αν είχατε την ικανότητα να μετατρέψετε ένα φθηνό μέταλλο σε χρυσό, πώς θα χρησιμοποιούσατε αυτή τη δύναμη; Τι θα αλλάζατε στη ζωή σας; Τι θα αλλάζατε στον κόσμο;
Elizabeth Ann Morris: Η αλχημεία της πρόθεσης και της επιτυχίαςΓια πολλούς αιώνες οι άνθρωποι προσπαθούσαν μάταια να ανακαλύψουν αυτή την άπιαστη συνταγή. Ωστόσο, η αλχημεία είναι στη διάθεσή μας όταν κατανοήσουμε πλήρως και αγκαλιάσουμε την υψηλότερη συνειδητότητά μας.
Συχνά περιγράφω την αλχημεία ως το ταξίδι της ανθρωπότητας από το σκοτάδι του Μεσαίωνα προς το φως της νέας Χρυσής Εποχής. Για μια ακόμη φορά απομακρυνόμαστε από τις πεποιθήσεις που βασίζονταν πάνω στη βία και επιστρέφουμε στο φως της χρυσής επίγνωσης, όπου θα λειτουργούμε με γνώμονα τον διαφωτισμό.
Δείτε λοιπόν την αλχημεία ως την επιστροφή των σκέψεων, των πεποιθήσεων, των αξιών και των πράξεών σας στην αρχική θεϊκή τους κατάσταση. Αυτή η διαδικασία δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί από τον νου. Αντιθέτως, μπορεί να προσεγγιστεί μόνο μέσα από τη μεταπήδηση σε μια υψηλότερη συνειδητότητα της ευθύνης για τον εαυτό σας, την οικογένειά σας, τη χώρα σας και, τελικά, για την εξέλιξη του πλανήτη.
Υπάρχουν πολλές αυταπάτες στη ζωή μας, οι οποίες καλύπτουν την αντίληψη του ποιοί είμαστε πραγματικά. Αν δεν τις διερευνήσουμε και δεν τις αμφισβητήσουμε, αποδυναμώνουμε τον εαυτό μας. Ενστικτωδώς καταλαβαίνουμε ότι η ζωή μας δεν εκφράζει αγάπη, χαρά, έμπνευση και σοφία.
Υπάρχουν 2 βασικές πτυχές της αυταπάτης που θέλω να μοιραστώ μαζί σας.
• Η αυταπάτη όσον αφορά την πρόθεσή σας
• Η αυταπάτη όσον αφορά την επιτυχία σας