Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Εάν εφαρμόσεις τις παρακάτω συμβουλές …. ποιος ξέρει… μπορεί να ξεφύγεις από εκεί που είσαι ήδη κολλημένος… και δεν το ξέρεις.
Μην σκέπτεσαι άνθρωπε συνέχεια τα προβλήματά σου. Μην τα ανακυκλώνεις συνεχώς. Η πολλή σκέψη να ξέρεις… καταναλώνει και πολύ μεγάλη ενέργεια. Η πολλή σκέψη σε κάνει να φαίνεσαι γέρος και άρρωστος. Όταν λοιπόν στο γύρω σου περιβάλλον… διαπιστώσεις ότι είναι γεμάτο με αρνητικές σκέψεις και υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που σκέφτονται και πράττουν αρνητικά, μην αφήσεις τον εαυτό σου, να γίνει από απροσεξία… ένας κακός «αγωγός»… τέτοιων συχνοτήτων. Να εστιάζεις πάντοτε σ το νου σου τις θετικές όψεις της ζωής και βρες πράγματα που πράγματι σε χαροποιούν και σε κάνουν να χαμογελάσεις.
Σταμάτα επιτέλους να μιλάς πολύ και γενικά πρόσεχε, ώστε να μην παραμιλάς συνέχεια. Μην χάνεις τον έλεγχο σου. Οι περισσότεροι άνθρωποι … είτε λένε λόγια… είτε κάνουν πράξεις. Καλύτερα εσύ ο ίδιος… να κάνεις πράξεις… με ουσία και μ’ ένα νόημα. Ξεκόλλα… επιτέλους…. και μην κοιτάς και κολλάς συνέχεια σε κάτι … όλη την ώρα, διότι αυτό μπορεί να σου αποβεί βλαβερό για την υγεία σου και για τα μάτια σου.