Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Είμαστε αναγκασμένοι να αποδεχθούμε επισήμως τον αιθέρα


Συνέντευξη με τον Δρ. Φυσικών Επιστημών,  Κωνσταντίνο Τομόπουλο

Ο Κων. Τομόπουλος μου είπε ότι είμαστε αναγκασμένοι επισήμως να αποδεχθούμε τον αιθέρα. Όπως μου εξήγησε, το καθετί έχει αιθέρα και επομένως ο άνθρωπος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του, δηλαδή να δημιουργήσει σχέσεις στην αιθερική διάσταση, οι οποίες θα αλλάξουν αυτόματα την υλική υπόσταση όπως την ξέρουμε σήμερα. Το θείον αρχίζει ο άνθρωπος και το υποψιάζεται και αναγκάζεται σε πολλά σημεία να το αποδεχθεί, όταν δεν μπορεί να βρει λύσεις με τη μέθοδο στην οποία βασίζεται η λειτουργία της ανθρωπότητας σήμερα, δηλαδή τον υλισμό.

Κύριε Τομόπουλε, με την αλλαγή της συνειδητότητας του ανθρώπου τι μπορούμε να επιτύχουμε;

Η ανθρώπινη συνειδητότητα έχει ως στόχο της τη διασφάλιση έναντι της εντροπίας. Αυτή όμως δεν είναι η αιτία της ύπαρξης του ανθρώπου, διότι ο άνθρωπος υπάρχει για να μπορεί να επιτύχει το συντονισμό του με τη Θεία συνειδητότητα. Εκεί πάνω είναι η εξέλιξη του ανθρώπου και αυτό ονομάζεται αλλαγή συνειδητότητας. Μπορούμε να πετύχουμε το στόχο της ύπαρξής μας, η οποία είναι η θέωση.

Από πού αντλεί γνώση ο άνθρωπος;

Ο άνθρωπος αντλεί γνώση μέσω του εγκεφάλου του ο οποίος έχει δύο δυνατότητες. Η μία δυνατότητα είναι να αξιοποιεί εκείνα τα οποία του μεταδίδουν οι αισθήσεις του και αυτή είναι η επιστήμη η οποία υπάρχει σήμερα, και η άλλη δυνατότητα είναι η απευθείας επικοινωνία με το Θεό-αιθέρα, ο οποίος βρίσκεται μέσα του. Ο άνθρωπος ρέπει πάντοτε προς το υλικό. Όταν όμως θα αντιληφθεί τη σημασία την οποία έχει ο πνευματικός παράγοντας –ο αιθέρας– για το μέλλον του και για την περαιτέρω υπόστασή του στο σύμπαν, τότε θα αλλάξουν ραγδαία και μάλλον αιφνιδίως τα πράγματα. Αιφνιδίως θα συντονιστεί.

Σε όλους τους επιστήμονες η ερώτηση παραμένει η ίδια και είναι κλασική. Υπάρχει Θεός;