Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Οι ελεύθεροι άνθρωποι προσελκύουν ευκαιρίες

Πρέπει να είστε θαρραλέοι για να ξεπεράσετε τους φραγμούς και να πειστείτε ότι αξίζετε να είστε ελεύθεροι προκειμένου να το επιτύχετε. Η θετική νοητική στάση είναι κρίσιμη για την επίτευξη της ελευθερίας και της τόσο πολύτιμης ευτυχίας.


Οι ελεύθεροι άνθρωποι προσελκύουν ευκαιρίες χάρη στην προσωπικότητά τους, στο ανοιχτό μυαλό τους, στην κινητοποίηση τους και στην απόφασή τους να μην αισθάνονται υπερβολικά δεσμευμένοι απέναντι σε οτιδήποτε θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στα επιτεύγματά τους.
Πολλοί από μας πιστεύουν ότι η ελευθερία είναι κάτι τόσο πολύτιμο που, αντί να αποτελεί μια πραγματικότητα, είναι μια φιλοδοξία, κάτι σπάνιο που πιθανώς δεν θα καταφέρουν ποτέ να αποκτήσουν.
Ορισμένοι δεσμοί που δημιουργούνται από την οικογένεια, τις ερωτικές σχέσεις και ακόμα και τις δικές σας περιοριστικές σκέψεις, μπορούν να αποτελέσουν πραγματικά εμπόδια στα όνειρά σας.
Σας προσκαλούμε να σκεφτείτε πάνω σε αυτό.

Οι ελεύθεροι άνθρωποι ακολουθούν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους

Η αντανάκλαση της ενέργειας...Ο Μύθος του Νάρκισσου


Ο άνθρωπος  εκφράζει  και εκδηλώνει  την συμπαντική  ενέργεια  η οποία ρέει  δια μέσω του συγκινησιακού, διανοητικού , και κινητικό-σεξουαλικού  του κέντρου, με πολλούς τρόπους.

Είμαστε κομμάτι του παλμού της ζωής που ζητά έκφραση, σε μια αιώνια και συνεχή κίνηση .

 Αυτό είναι ένα γεγονός που συμβαίνει αναπόφευκτα, διότι  η ανθρώπινη έκφραση και δημιουργία είναι  ένα μέρος της συμπαντικής   ροής, που   ρέει μέσα   από το διανοητικό,  το συγκινησιακό  και από το κέντρο της κίνησης και του σεξ  σαν μια δημιουργική  έμπνευση.  

 Όλο  αυτό είναι η συμπαντική πνοή, η οποία ρέει συνεχώς ξεκινώντας από το απόλυτο και τους  πνευματικούς κόσμους  μέχρι το φυσικό κόσμο και τις κατώτερες διαστάσεις.
Και επανέρχεται…..
 Η  ενέργεια συνεχίζει πάντα τον κύκλο της ,  δηλαδή….. ξανά  επιστρέφει από τις κατώτερες διαστάσεις προς τις ανώτερες διαστάσεις και τους πνευματικούς κόσμους  .

 Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συνεχώς μέσα στο αιώνιο τώρα     και  εκτός από τον ανθρώπινο βασίλειο  σε αυτό συμμετέχουν και  τα άλλα  βασίλεια του πλανήτη……….. το ζωικό, το φυτικό, και  το ορυκτό .