Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014


Έχασα τον Εαυτό μου Λόγω Έλλειψης Αγάπης - 1ο Μέρος



Για να αναπτυχθώ ως άνθρωπος και να πραγματώσω πλήρως το δυναμικό μου, χρειάζομαι να με αγαπήσουν άνευ όρων για όλα όσα είμαι, σκέφτομαι και αισθάνομαι την κάθε στιγμή.

Με άλλα λόγια, χρειάζομαι να με αποδεχτούν, να με φροντίσουν και να με σεβαστούν. Χρειάζομαι να νιώσω ότι έχω αξία, ότι μετράω και ότι με παίρνουν στα σοβαρά. Κι ακόμα χρειάζομαι ασφάλεια – να μπορώ να θυμώνω όταν με πληγώνουν ή να φοβάμαι όταν νιώθω απειλή, χωρίς να κινδυνεύω να τιμωρηθώ γι’ αυτό.

Αν έχω την ατυχία να με αγαπήσουν υπό όρους, αν στερηθώ δηλαδή τα αναγκαία για την ανάπτυξή μου, θα επιβιώσω μεν, αλλά θυσιάζοντας τις εμπειρίες, τους τρόπους ύπαρξης και τα κομμάτια του εαυτού μου που δεν προβλέπονται στους σχετικούς όρους (των γονιών* μου).

Προσέξτε να μην εμπλέκεστε σε μάχες για κόκαλα

Τρία σκυλιά έπαιζαν μαζί μια μέρα, όταν ένας διάβολος είδε πόσο χαρούμενα και φιλικά ήταν μεταξύ τους. Αυτό δεν άρεσε στον διάβολο, κι έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει έχθρα μεταξύ τους. Πήγε στην αγορά κρεάτων και αγόρασε ένα μεγάλο κόκαλο το οποίο έριξε στα σκυλιά. Ένα απ’ τα σκυλιά πήδηξε και άρχισε να μυρίζει το κόκαλο. Τα υπόλοιπα ακολούθησαν κι έκαναν το ίδιο. Ξαφνικά, άρχισαν να γρυλίζουν το ένα στο άλλο και ξέσπασε μάχη. Δάγκωναν το ένα το άλλο και τσακωνόντουσαν μέχρι που καθένα απ’ τα σκυλιά εξαντλήθηκε τελείως και αιμορραγούσε.

Φίλοι, οικογένειες, ομάδες, κοινότητες και έθνη διαιρούνται όταν τους ρίχνονται κόκαλα. Προσέξτε να μην εμπλέκεστε σε μάχες όπου κόκαλα είναι το θέμα.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Battling Dark Forces  ΠΗΓΗ elenastral

Ένιωθα από παιδί πως μου είχαν κλέψει τις λέξεις μου! Παραποιώντας έτσι τις πιο μεγάλες μου αλήθειες!

Μιλούσαν για τον Θεό και καθόλου δεν αναγνώριζα τον δικό μου Θεό! Μιλούσαν για τον έρωτα, την αγάπη, το έλεος, την τέχνη, την δημιουργία, το ταξίδι, και δεν αναγνώριζα παρά ψήγματα μόνο του δικού μου παραδείσου… Έτσι αποφάσισα να μιλώ και να γράφω ανεμπόδιστα τις δικές μου λέξεις-λουλούδια από τον μυστικό Κήπο της ψυχής… Λέξεις για να ταξιδέψουμε μαζί στον αρχαίο Κήπο, τότε που όλα έθαλλαν χαρίζοντας το υπέροχο άρωμά τους! Και να τις χαρίζω σε όποιον τύχει… Όπως είπε το παιδί… 

Ανασυντίθεται ο κόσμος με τον λόγο στα μέτρα του Ονείρου σου!
*
Δεν τραγουδάς για να αρέσεις!
Ούτε ο Χριστός δεν άρεσε σε όλους! Τραγουδάς γιατί γεννήθηκες τραγουδιστής! Γεννήθηκες με το τραγούδι σου!

16 Νοε 2014

Θεοφορία είναι η χαρά που έρχεται από τον Θεό!

Χάρις είναι να θεάσαι την χρυσή γραμμή της Παρουσίας του Θεού! Να συντονίζεσαι με το συνεχές σήμα του Θεού χωρίς διακοπές!
Η «ασυνέχεια» στην βίωση της αδιάλειπτης Παρουσίας του Θεού είναι έλλειψη χάρης! Είσαι εκτός του κέντρου σου!
Οι άνθρωποι ζουν διακεκομμένα το Θεό! Μια τον βρίσκουν μια τον χάνουν! Μια πιστεύουν μια δεν πιστεύουν! Μια τον θυμούνται και μια τον ξεχνούν!  Προσευχηθείτε να είναι συνεχής η επικοινωνία με τον άγιο λώρο της Ζώσας Ζωής!