Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

10 λόγοι που δείχνουν ότι είστε αρκετοί

10 λόγοι που δείχνουν ότι είστε αρκετοίΣτη ζωή, κάποιες συνθήκες ή εμπειρίες μπορεί να μας κάνουν να νιώθουμε ότι δεν αξίζουμε και ότι δεν είμαστε αρκετά καλοί, κάτι που μπορεί υποσυνείδητα να επηρεάσει αρνητικά άλλες πλευρές της ζωής μας και
να μας εμποδίσει να κυνηγήσουμε πράγματα και καταστάσεις που θα μας εξασφαλίσουν ολοκλήρωση και ευτυχία. Γι’ αυτό, σε τέτοιες καταστάσεις επαναλάβετε και υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι είστε αρκετοί χρησιμοποιώντας τις παρακάτω 10 επιβεβαιώσεις.
Η Marisa Peer (συγγραφέας και υπνοθεραπεύτρια) εξηγεί ότι αυτή η αίσθηση ανεπάρκειας έχει σχεδόν μολύνει τους περισσότερους ανθρώπους του σύγχρονου δυτικού κόσμου:
«Όταν χαζεύετε τις φωτογραφίες του Instagram, να θυμάστε ότι η αληθινή ζωή βρίσκεται μέσα στην καρδιά σας. Το χαμόγελό σας, η οικογένειά σας, το περιβάλλον σας. Οι διαδικτυακές φωτογραφίες θα σας κάνουν να πιστέψετε ότι δεν είστε αρκετοί. Σαν να χρειάζεται να κάνετε συνεχώς κάτι παραπάνω. Κάτι πιο συναρπαστικό, να γίνετε εμφανισιακά πιο όμορφοι, πιο επιτυχημένοι. Όλα αυτά είναι ψέματα. Ένα ολόκληρο πλέγμα φευγαλέας φαντασίας. Εσείς όμως είστε αληθινοί. Και όμορφοι. Και αρκετοί. Βγείτε έξω στον κόσμο και σταματήστε να συγκρίνεστε με τις selfies ενός πλαστού κόσμου».

10 λόγοι που επιβεβαιώνουν ότι είστε αρκετά καλοί