Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Εννέα προθέσεις που θα μεταμορφώσουν εσένα και τους γύρω σου!


Η πρόθεση είναι το παν. Αυτό που βιώνουμε καθημερινά στην ζωή μας, πώς πράττουμε, πώς μιλάμε και πώς αισθανόμαστε επηρεάζει κάθε ανθρώπινο ον γύρω μας. Μόλις συνειδητοποιήσουμε το φαινόμενο του ντόμινο που δημιουργείται όταν ρίχνουμε το φως μας στους άλλους, γίνεται μεταδοτικό.
1. Βρες την αλήθεια σου
Η αλήθεια θα σε απελευθερώσει αλλά πρώτα θα σε τσαντίσει. Όσο και να σε αποθαρρύνουν ή όσο οι άλλοι αντιτίθενται στην αλήθεια σου, μην σταματάς ποτέ να την αναζητάς. Η αλήθεια και η σοφία είναι διαθέσιμες μόνο σε όσους έχουν το θάρρος να αμφισβητήσουν αυτά που έχουν διδαχθεί.
2. Πίστευε ότι όλα είναι πιθανά
Όλα τα πράγματα είναι δυνατά, ανεξάρτητα από τους αντιληπτούς περιορισμούς. Μην δεσμεύεσαι από τα όρια που σου βάζουν άλλοι ή από αυτά που επιβάλλεις εσύ στον εαυτό σου. Στο θεμελιώδες επίπεδο της πραγματικότητας, όλα υπαγορεύονται από τις πεποιθήσεις και τις προσδοκίες σου. Είμαστε καθαρή ενέργεια, και υπάρχει άπειρη δυνατότητα σε αυτήν την ενέργεια.
3. Πρόσφερε
Καλλιέργησε μια συνήθεια που εξυπηρετεί άλλους – που μοιράζεσαι τα χρήματά σου, την γνώση σου, την υπηρεσία σου, την σοφία σου, την φροντίδα σου, την αγάπη σου, το χαμόγελό σου. Με το να δίνεις, πάντα λαμβάνεις περισσότερα. 
Δίνοντας έχεις πολλά απροσδόκητα οφέλη, από την προσέλκυση περισσότερης ευτυχίας στην ζωή σου, μέχρι την έμπνευση που δίνεις στους άλλους για να αλλάξουν την ζωή τους. Στο τέλος όλος ο κόσμος πάει σε μια καλύτερη θέση. Είναι ένας παγκόσμιος νόμος. Μπορείς μόνο να πάρεις πίσω, αυτό που βάζεις μέσα.