Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Η καθοδική αυτή πορεία του ανθρώπου μέσα στήν ύλη και την ανοσιότητα θα δημιουργήσει πολύ σύντομα, καταστρεπτικές καταστάσεις


Η καθοδική αυτή πορεία του ανθρώπου μέσα μέσα την ύλη και την ανοσιότητα 
θα δημιουργήσει πολύ σύντομα, καταστρεπτικές καταστάσεις 

Κάθε αυθεντική διδασκαλία η οποία είναι ένα δώρο από τον Θεό, και μια ανθρώπινη αποκάλυψη μόνον για τους άξιους, σπάνια καταγράφετε σε γραπτό κείμενο.

Αν σε περίπτωση καταγραφεί για ευνόητους λόγους μιας και το επίπεδο ικανότητας της νόησης έχει αυξηθεί στην σημερινή περίοδο, τότε αυτή αναμφισβήτητα θα ενδυθεί και θα δοθεί μέσα από ένα συμβολικό, μυστικό κώδικα.

Η γραπτή αυτή διδασκαλία δεν σε απελευθερώνει γιατί αυτό δεν μπορεί να το κάνει μια διδασκαλία αλλά ο σκοπός της είναι το να σου δείξει, το να σου μεταφέρει, να διευρύνει την κατανόηση σου όσον αφορά τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να αρχίσεις μια ανάλογη διαδρομή.

Οι ενέργειες οι οποίες χρειάζονται για αυτό το έργο μετασχηματίζονται μέσα από ένα ιερατικό σώμα και μόνον, και μέσω αυτού διαχέονται σε όλους τους άλλους.

Το ιερατικό αυτό σώμα έχει μια συγκεκριμένη αποστολή μέσα στον χρόνο και για αυτό και συνήθως η δραστηριότητα της κάθε Αδελφότητας περιορίζεται στα 300 χρόνια και μόνον.

Μετά από αυτό μια επόμενη θα λάβει την σκυτάλη για να εργαστεί επίσης για το όφελος της ανθρωπότητας.