Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ... Η σύνδεση... η βοήθεια κι... οι αλλαγές στη ζωή μας!!!!



Τι θα συμβεί, όταν προσδιορίσετε τον εαυτό σας σε σχέση με το εύρος της ψυχής σας αντί με τους περιορισμούς του σώματος και του νου σας; Η Συμπαντική έμπνευση θα ανοίξει για εσάς. Υπάρχουν αμέτρητες περιπτώσεις ανθρώπων, οι οποίοι πραγματικά εμπνεύστηκαν σε στιγμές που δεν το περίμεναν.
Δεν πρόκειται απαραίτητα για μια μυστικιστική διαδικασία, αν και μπορεί να σας φανεί έτσι. Ο κόσμος είναι όντως γεμάτος πληροφορίες και απεριόριστη δημιουργικότητα. Ακριβώς όπως τα μορφογενετικά πεδία μεταφέρουν την ενέργεια ενός συναισθήματος, έτσι και τεράστια πεδία δεδομένων μεταφέρουν επίσης την αιώνια σοφία και γνώση από την απαρχή του κόσμου — από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.
Έχετε πάντα πρόσβαση σε αυτά μέσα από τη σύνδεση σας με τη Συμπαντική ροή. Το μόνο πράγμα που σας σταματά από το να τα αξιοποιήσετε είναι η δική σας αντίσταση. Πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους εμπόδια με τη μορφή  της αμφιβολίας ή του περισπασμού, αλλά μόλις αποδεσμευτείτε από αυτά τα ενεργειακά μπλόκα, θα ανακαλύψετε ότι οι απαντήσεις που αναζητάτε έρχονται με τους πιο απρόσμενους και μυστικούς τρόπους!
Αυτός ο συγχρονισμός με τον Θεϊκό νου αποτελεί την πηγή για αμέτρητες ανακαλύψεις, εφευρέσεις, ακόμη και σπουδαία επιτεύγματα στην τέχνη, στη μουσική και στη λογοτεχνία. Μια ιδιαίτερα εκπληκτική έμπνευση συνέβη στον καλιφορνέζο χημικό Κary Mullis, όταν ανακάλυψε την αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης (ΡCR), γεγονός το οποίο χωρίς αμφιβολία άνοιξε τον δρόμο για την κατανόηση και αποκωδικοποίηση του DΝΑ.