Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Οι άνθρωποι νομίζουν ότι δεν υπάρχει καμία πραγματικότητα στη θρησκεία, στην Διδασκαλία

Οι άνθρωποι νομίζουν ότι δεν υπάρχει καμία πραγματικότητα στη θρησκεία, στην Διδασκαλία· ότι αυτά που δίνουν οι θρησκείες και οι διδασκαλίες δεν είναι πραγματικά, δεν είναι γεγονότα, ότι δεν μπορούν να αποδειχθούν.

Οι άνθρωποι σκέφτονται έτσι, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι αυτοί που ειλικρινά ασκούν τη θρησκεία τους ή ζουν τη διδασκαλία είναι πολύ διαφορετικοί από εκείνους που μισούν τη θρησκεία ή τη διδασκαλία.

Πρώτα απ' όλα, οποιαδήποτε θρησκεία ή Διδασκαλία έχει πρότυπα, αρχές, στόχους, σκοπό και αρετές. Τι μπορεί να είναι η ζωή χωρίς πρότυπα, προς τα οποία αγωνιζόμαστε; Τι μπορεί να είναι η ζωή αν δεν έχουμε αρχές; Τι μπορεί να είναι η ζωή αν δεν έχουμε υψηλούς στόχους ή έναν υπέρτατο σκοπό; Τι μπορεί να είναι η ζωή χωρίς αρετές;

Μπορείτε να φανταστείτε δύο ανθρώπους που γεννήθηκαν από τους ίδιους γονείς, αλλά ο ένας έχει μια αληθινή θρησκεία ή Διδασκαλία στην καρδιά του. Ο άλλος ακολουθεί τυφλά τις παρορμήσεις και τα ένστικτά του, τα εγωιστικά συμφέροντά του, και ζει μια ζωή χωρίς έναν ευγενή στόχο ή ανώτατο σκοπό, ο οποίος ζει σε φαύλες συνήθειες και αισθάνεται περήφανος για αυτές.