Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Κυριακή 29 Μαΐου 2016



Ένας σοφός άνθρωπος είπε κάποτε, «Πολλοί πιστεύουν ότι μόνο Μεγάλη Δύναμη κρατά το κακό υπό έλεγχο, αλλά αυτό δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω. Βρήκα ότι είναι οι μικρές, καθημερινές πράξεις των απλών ανθρώπων που κρατούν το σκοτάδι υπό έλεγχο ... μικρές πράξεις καλοσύνης και αγάπης "-. JRR Tolkien, Gandalf Τhe Grey. Ας βάλουμε όλα τα χαρτιά στο τραπέζι. Όλοι γεννιόμαστε ως ανθρώπινα όντα. Όλοι μας! Κόκκινοι, μαύροι, λευκοί, κίτρινοι, χριστιανοί, μουσουλμάνοι, ινδουιστές, Εβραίοι, άθεοι, επιστήμονες, εργάτες, υπάλληλοι, πολιτικοί, τρομοκράτες, καλλιτέχνες, άστεγοι, πάμπλουτοι, άνδρες, γυναίκες ... είμαστε όλοι άνθρωποι.
Πώς οι άνθρωποι κερδίζουν με το να είναι Άνθρωποι

Ας βάλουμε όλα τα χαρτιά στο τραπέζι. Όλοι γεννιόμαστε ως ανθρώπινα όντα. Όλοι μας! Κόκκινοι, μαύροι, λευκοί, κίτρινοι, χριστιανοί, μουσουλμάνοι, ινδουιστές, Εβραίοι, άθεοι, επιστήμονες, εργάτες, υπάλληλοι, πολιτικοί, τρομοκράτες, καλλιτέχνες, άστεγοι, πάμπλουτοι, άνδρες, γυναίκες ... είμαστε όλοι άνθρωποι.

Όταν το σπερματοζωάριο του πατέρα σου περνάει όλα τα εμπόδια, τους κινδύνους και τις προκλήσεις για την νίκη, που είναι η ζωή σου, για να συναντηθεί με το ωάριο της μητέρας σου .. σε αυτό το κβάντα του χρόνου, όταν τα δυο τους ενώνουν ως ΕΝΑ, γίνεσαι ΕΣΥ ... είσαι άνθρωπος .
Δεν είσαι καμία από τις ετικέτες που ανέφερα παραπάνω. Είσαι αρκετός. Είσαι άνθρωπος. Σε αυτό το απειροελάχιστο κομμάτι του χρόνου, τα χωριστά δύο ενώνουν και γίνονται ένα και αυτό το ένα διεισδύει μέσα στον χρόνο και στον χώρο δημιουργώντας μια τρύπα. Όχι μια μαύρη τρύπα. Αυτή είναι μια λευκή τρύπα. Μια τρύπα μέσα από την οποία το φως έρχεται σε αυτό το Σύμπαν.

Και ναι, υπάρχουν και άσπρες τρύπες. Ακόμα και η επιστήμη λέει θεωρητικά ότι, αν μια μαύρη τρύπα υπάρχει, μια λευκή τρύπα πρέπει επίσης να υπάρχει. Ωστόσο, η επιστήμη δεν έχει ποτέ ανακαλύψει μία, αφού η επιστήμη αναζητά απαντήσεις έξω.

Αλλά τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος;