Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Dr joseph Murphy: Επιλέξτε την ευτυχία.Είναι συνήθεια


Dr Joseph Murphy: Επιλέξτε την ευτυχία. Είναι συνήθεια 1.Ουίλιαμ Τζέιμς είπε ότι η μεγαλύτερη ανακάλυψη του 19ου αιώνα ήταν η ανακάλυψη της δύναμης του υποσυνείδητου όταν υποκινείται από την πίστη.
2. Υπάρχει μια φοβερά μεγάλη δύναμη μέσα σας. Θα βρείτε την ευτυχία όταν εμπιστευτείτε απόλυτα αυτή τη δύναμη. Τότε, τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν.
3. Μπορείτε να βγείτε νικητές από οποιαδήποτε ήττα και να πραγματοποιήσετε τις πιο βαθιές επιθυμίες σας με την καταπληκτική δύναμη του υποσυνείδητού σας. Αυτό είναι το νόημα της φράσης “Όποιος έχει πίστη στον Κύριο (τους πνευματικούς νόμους του υποσυνείδητου), είναι ευτυχισμένος”.
4. Επιλέξτε την ευτυχία. Είναι συνήθεια. Είναι καλή συνήθεια να στοχάζεστε συχνά τα εξής λόγια: «Το λοιπόν, αδελφοί, όσα είναι αληθινά, όσα σεμνά, όσα δίκαια, όσα αγνά, όσα προσφιλή, όσα αγαπητά, όσα έχουν καλή φήμη, οποιαδήποτε αρετή ή οποιονδήποτε έπαινο, αυτά να σκέφτεστε…».
5. Όταν ανοίξετε τα μάτια σας το πρωί, πείτε στον εαυτό σας: «Επιλέγω την ευτυχία σήμερα. Επιλέγω την επιτυχία σήμερα. Επιλέγω την ορθή δράση σήμερα. Επιλέγω την αγάπη και την καλή θέληση για όλη τη διάρκεια της σημερινής μέρας. Επιλέγω τη γαλήνη σήμερα. Επενδύστε με ζωή, αγάπη και ενδιαφέρον αυτή τη θετική δήλωση και θα έχετε επιλέξει την ευτυχία.