Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014


Λογισμοί Αμαρτωλού-Φ.Κόντογλου

Όταν μιλήσεις στους ψευτοχριστιανούς για σκληρή άσκηση στο κορμί και στο πνεύμα για την αγάπη του Χριστού, θυμώνουνε, σε λένε φακίρη, ειδωλολάτρη, βάρβαρο. Αν θέλεις να δοκιμάσεις την πίστη ενός χριστιανού, μίλησέ του για τον ασκητισμό. Ο πιστός θα νοιώσει κατάνυξη, ο χλιαρός, δηλαδή ο ψεύτικος, ο άπιστος, θα διαμαρτυρηθεί. Τί αν λέγει ο Χρι­στός: «Μακάριοι όσοι αφήσανε τα πάντα και μ' ακολουθήσανε», ή «Η βασιλεία του Θεού βιάζεται και οι βιασταί αρπάζουσιν αυτήν», και πως «θλίψιν έξετε», και πως «στενή και τεθλιμμένη η οδός η απάγουσα εις την ζωήν»;

Ένα άλλο βήμα για να βελτιώσετε την υγεία σας είναι το τραγούδι

Ένα άλλο βήμα για να βελτιώσετε την υγεία σας είναι το τραγούδι. Κλείστε τις πόρτες και τα παράθυρα, εάν θέλετε, και τραγουδήστε για τουλάχιστον δέκα με δεκαπέντε λεπτά καθημερινά, σαν μια καθημερινή ρουτίνα.

Το τραγούδημα πρέπει να γίνεται με βαθιά πρόθεση να εξαγνίσετε το σώμα σας, τα συναισθήματα και το νου σας. Εάν έχετε τέτοια πρόθεση, το τραγούδημα θα καταστρέψει πολλές κρυσταλλώσεις στην αύρα σας και θα αποκαταστήσει την υγεία. Αλλά το αντικείμενο του τραγουδιού σας θα είναι η χαρά, η ομορφιά, η ελευθερία, η αδελφοσύνη, η συνεργασία, ο θαυμασμός, κλπ. Θα γράψετε τα λόγια σας και θα τα τραγουδάτε με όλη σας την καρδιά. Αυτό θα φέρει μεγάλη απελευθέρωση στη φύση σας και νέες ενέργειες θα κυκλοφορήσουν στο σύστημά σας. Θυμηθείτε, ο ήχος καταστρέφει αρνητικούς σχηματισμούς και οικοδομεί υψηλότερες ιδέες, οράματα και όνειρα. Σκεφτείτε το αυτό.

Το τραγούδι αυξάνει τις θυμαπάτες εάν η καρδιά μας δεν είναι αγνή ή αν τα τραγούδια που τραγουδάμε εξάπτουν το μίσος μας, τον φόβο, τον θυμό και τις σεξουαλικές μας τάσεις. Τραγούδια που κατευθύνονται προς Ανώτερα Όντα, μάντραμ και προσευχές, εξαγνίζουν την συναισθηματική μας σφαίρα.

Θυμηθείτε ότι έχουμε πολλές μολύνσεις στα σώματά μας, αλλά εάν η καρδιά μας είναι αγνή, μπορούμε να τις καθαρίσουμε με το τραγούδι.


Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Esoteric Science of Healing  πηγή elenastral

Αυτοεκτίμηση, αγάπη για τον εαυτό, αποβολή ενοχών

Πολλές φορές νομίζουμε ότι η έλλειψη αυτοεκτίμησης που μπορεί να τρέφουμε, ή οι ενοχές, ο θυμός, οι καταθλίψεις, η απόγνωση, η αδυναμία, το αίσθημα αποτυχίας και άλλα αρνητικά συναισθήματα, είναι αποτέλεσμα ενός εξωτερικού παράγοντα, τον οποίο κατηγορούμε συνειδητά ή ασυνείδητα. Ακόμα μπορεί να νομίζουμε ότι τις ενοχές που νιώθουμε μάς τις έχει εμφυσήσει η εκκλησία, οι γονείς κλπ. Όμως είναι αποκλειστικά δικά μας δημιουργήματα.
Εάν νιώθαμε καλά με τον εαυτό μας και η συνείδησή μας ήταν καθαρή, καμιά ενοχή δεν θα μπορούσε να καλλιεργηθεί στο είναι μας. Κλασσικό παράδειγμα είναι αυτό των σεξουαλικών ενοχών. Εάν οι άνθρωποι έκαναν σωστή διαχείριση της σεξουαλικής ενέργειας και δεν εκμεταλλευόντουσαν τους άλλους ή δεν σπαταλούσαν την ενέργεια της ζωής, δεν θα είχαν ενοχές, ούτε και σεξουαλικά προβλήματα ή μπλοκαρίσματα, αλλά θα απολάμβαναν τη δημιουργική ικανότητα που τους χάρισε η φύση με χαρά, ισορροπία και δοτικότητα. Δεν φταίει λοιπόν καμία εκκλησία για τις ενοχές μας.

Για να είσαι Διεθνής πρέπει πρώτα να είσαι Εθνικός!

Μίκης Θεοδωράκης!
 *
Ήρθε η στιγμή να καταλάβετε τα μυστήρια της αγάπης
μέσα στο φως, στην ειρήνη, στην ισορροπία, στη χαρά, στο θαυμασμό, και όχι μέσα στις μεγάλες ηφαιστειώδεις εκρήξεις του οργασμού! Ετοιμαστείτε να κάνετε μια Θεία Εργασία για ολόκληρη την Ανθρωπότητα, κι αυτό περιμένει ο Ουρανός από σας: ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ. Τι κάνετε με την αγάπη σας; Δεν την κρατάτε παρά για την απόλαυσή σας; Γι’ αυτό αυτές οι ενέργειες γίνονται δηλητήριο! Στο εξής, να σκέφτεστε να την κάνετε να ξαναγυρίσει προς την πηγή της και πέστε: «Κύριε Θεέ, να, αφιερώνω αυτές τις ενέργειες για τη Δόξα Σου και για τον ερχομό της Βασιλείας Σου!»
OMRAAM MIKHAEL AIVANHOV..
Περιορίστε μέσα σας, μόλις εμφανιστεί, κάθε είδους αμφιβολία και φόβο! Εξαναγκάστε τους εαυτούς σας… επιβάλετέ τους την ευτυχία, την άνεση, την σιγουριά! Δεν είναι οι καταστάσεις του κόσμου που σας επιφέρουν την δυστυχία αλλά η δικιά σας ωδή του πόνου που δημιουργεί όλες τις αθλιότητες του κόσμου!
Elio D' Anna "Η Σχολή Των Θεών''  ΠΗΓΗ ΣΤΕΜΑ

Ο Χριστός θαυματουργώντας στην Γη ανέτρεψε για πάντα το κράτος του Εωσφόρου!

Παράδεισος ΤΩΡΑ! Χαρά! Φτιάξε χαρά και χάριζε την ασυστόλως!
Η ασέβεια σβήνει τον διακόπτη της τροφοδοσίας σου με Ζώσα Ζωή! Ασέβεια είναι το να μην χαίρεσαι! Να μην ζεις ευχαριστιακά, δοξολογώντας την Άγια Πνοή που σε ζωοποιεί! Να μην ζεις το Θαύμα της ζωής σου!
Αν θες να αυτοθεραπεύεσαι να βρίσκεις αιτίες να γελάς!
Τι επιλέγεις να κατοικεί αυτό το σώμα: το εγώ ή ο Θεός;
Το εγώ για να μην πιεi το θεϊκό ποτό επιλέγει τις «μπόμπες» των αισθήσεων! Όλη η χημεία του εγκεφάλου είναι κοκτέιλ του "φίλου" μας… πηγή ΣΤΕΜΑ

Χαλάρωση



Κάθε άνθρωπος πρέπει να μάθει να χαλαρώνει – σωματικά, συναισθηματικά και νοητικά. Η χαλάρωση είναι μια κατάσταση στα σώματά μας που επιτρέπει τις ενέργειες να κυκλοφορούν εύκολα, με εποικοδομητικά αποτελέσματα. Τα σώματα που έχουν ένταση εμποδίζουν την κυκλοφορία ή την κάνουν δύσκολη. Στην χαλάρωση οι φορείς σας αποβάλλουν όλα εκείνα τα ψυχικά στοιχεία που μπλοκάρουν την ροή της ενέργειας. Οι αστρικές και νοητικές ασκήσεις χαλάρωσης δίνουν υγεία. Καθημερινά χαλαρώστε το σώμα σας, ηρεμήστε τα συναισθήματά σας, και φέρτε γαλήνη στο νου σας.