Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Άρθρο του Michael Forrester
Με απλά λόγια, η νούμερο 1 αιτία της διατήρησης της υγείας είναι η ενεργειακή και συναισθηματική σας κατάσταση. Ο τρόπος που συνδέεστε συναισθηματικά με τη γενική ευεξία και την καλή σας κατάσταση είναι πιο σημαντικός από οποιοδήποτε συμπλήρωμα, τροφή, άσκηση ή υγειονομική περίθαλψη.
Υπάρχει μόνο μία αιτία πρόκλησης ασθενειών και σχετίζεται με την ενέργεια και τη συχνότητα των ανισορροπιών που υπάρχουν μέσα στο σώμα σας. Αν την αποκαταστήσετε, η ασθένεια θα ήταν αδύνατο να υπάρξει. Όλα τα συναισθήματα είναι παραλλαγές 2 συναισθημάτων: του φόβου και της αγάπης. Ο φόβος / το άγχος είναι μεταδοτικά και προκαλούν συστολή: αναστέλλουν τη δημιουργικότητα, την εγκεφαλική δραστηριότητα, το ανοσοποιητικό σύστημα και την επιλεκτική αντίληψη και μετά από εκτεταμένες χρονικές περιόδους οδηγούν στην κατάρρευση.
Η αγάπη (θετικές πεποιθήσεις και συναισθήματα) έχει μεγάλο αντίκτυπο και προκαλεί διαστολή: δημιουργικότητα, σωματική και ψυχική αντοχή και μεγαλύτερη παραγωγικότητα σε μικρότερο χρονικό διάστημα διότι παίρνουμε αποφάσεις πιο γρήγορα αφού είμαστε δεκτικοί και ιδιαίτερα διορατικοί. Αυτό αποτελεί το θέμα των Μαθηματικών της Καρδιάς (σύμφωνα με το Ινστιτούτο των Μαθηματικών της Καρδιάς στις ΗΠΑ ): όταν κάποιος διαθέτει ακριβείς πληροφορίες, παίρνει καλύτερες αποφάσεις. Η ποιότητα του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που δημιουργεί ένα άτομο με την καρδιά του επηρεάζει την εμπειρίες και την πραγματικότητά του.