Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Πώς να γνωρίσεις τη θεϊκή σου αξία


Οι παρακάτω προτάσεις αποτελούν ένα σχέδιο που θα σε βοηθήσει σταδιακά να αναγνωρίσεις και να αποδεχτείς τη δύναμη να δημιουργήσεις το πεπρωμένο σου. Αν το εφαρμόσεις, θα νιώσεις χωρίς καμιά αμφιβολία πόσο πολύ αξίζεις να δεχτείς τη γενναιοδωρία του Θεού, που αγκαλιάζει τα πάντα.
Πώς να γνωρίσεις τη θεϊκή σου αξίαΗ λέξη «έμπνευση» σημαίνει κυριολεκτικά «είμαι γεμάτος από το πνεύμα». Ή, αν θέλεις, «είμαι μέσα στο πνεύμα». Εξασκήσου στο να κάνεις ό,τι αγαπάς και να αγαπάς ό,τι κάνεις, κάθε μέρα.
Αν πρόκειται να κάνεις κάτι, τότε κάνε στον εαυτό σου το δώρο να το κάνεις χωρίς γκρίνιες, αντίθετα, να το κάνεις με αγάπη. Το σύνθημά σου εδώ είναι «αγαπώ ό,τι κάνω και κάνω ό,τι αγαπώ».
Αυτή η στάση σε τοποθετεί «μέσα στο πνεύμα» και στην κυριολεξία σε γεμίζει με ενθουσιασμό, επειδή είσαι ένας άξιος αποδέκτης της χάρης του Θεού. Η λέξη «ενθουσιασμός» προέρχεται από την αρχαία λέξη «ένθεος», που σημαίνει «γεμάτος, πλημμυρισμένος από το Θεό».
Προσπάθησε με κάθε τρόπο να εξαλείψεις την απαισιοδοξία, τον αρνητισμό, την κριτική, τα παράπονα, την κατάκριση, τον κυνισμό, τη μνησικακία και τη συνήθεια να βρίσκεις παντού λάθη.
Εξαφάνισέ τα όλα αυτά τόσο από το λεξιλόγιό σου, όσο και από τον εσωτερικό σου διάλογο. Αντικατάστησέ τα με αισιοδοξία, αγάπη, αποδοχή, καλοσύνη και γαλήνη και προσέγγισε τον κόσμο και τους ανθρώπους μέσα από αυτά τα συναισθήματα.
Ανεξάρτητα από το πόσο πολύ μπορεί να θέλεις να επιστρέψεις στις παλιές σου συνήθειες, θυμήσου πως αν το κάνεις, αυτή την ενέργεια θα εκπέμψεις προς τα έξω και το σήμα σου θα μπλοκάρει τη δύναμη που μπορεί να σου φέρει ό,τι επιθυμείς.