Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015


5 τρόποι με τους οποίους η Φύση μας διδάσκει να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση

Όταν χρειάζεστε λίγη ενθάρρυνση, στραφείτε προς τη Φύση η οποία θα σας βοηθήσει να μειώσετε το στρες και να γεμίσετε με δύναμη. Σας παραθέτουμε 5 τρόπους με τους οποίους η Φύση μας βοηθά να γίνουμε πιο δυνατοί και σίγουροι:
5 τρόποι με τους οποίους η Φύση μας διδάσκει να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση1. Σταθείτε στο ύψος σας κι αποδεχτείτε τον εαυτό σας όπως είναι
Είστε μοναδικός άνθρωπος, όπως όλοι και όλα στη Φύση. Γι’ αυτό σταματήστε να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους θεωρώντας ότι είναι καλύτεροι από σας και μην ανησυχείτε για το τι σκέφτονται οι άλλοι για σας. Δεχτείτε ότι έχετε χαρίσματα και αδυναμίες – όπως όλοι – και συνειδητοποιείστε ότι διαθέτετε τα δικά σας μοναδικά δώρα που μπορείτε να προσφέρετε στον κόσμο. Ένα δέντρο θα επιθυμούσε ποτέ να είναι κάτι άλλο εκτός από αυτό που είναι; Αμφιβάλλω! Αν το έκανε, σίγουρα θα σπαταλούσε πολύτιμη ενέργεια.
Αν κάνετε διαρκώς σκέψεις αυτοκριτικής, δεν θα καταφέρετε να αναπτύξετε τις δυνατότητές σας. Σεβαστείτε λοιπόν τον εαυτό σας, αποδεχτείτε τον με τα ελαττώματά του και σταθείτε όρθιοι, όπως ένα δέντρο!