Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Απόσπασμα από το βιβλίο του Alexander Loyd PhD, ND “Ο Κώδικας της Θέλησης“. Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα
υποσυνείδητο σουρεάλ συνείδησηΗ εξίσωση του Αϊνστάιν απέδειξε ότι όλα είναι ενέργεια. Αυτό σημαίνει ότι και η αγάπη είναι ενέργεια και, όπως οποιοδήποτε είδος ενέργειας, έχει μια συγκεκριμένη συχνότητα. Μάλιστα, η αγάπη και το φως αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Και οι δύο αυτές ενέργειες έχουν θετικές και θεραπευτικές συχνότητες. Το φως είναι η πιο υλική εκδήλωση αυτής την ενεργειακής συχνότητας, ενώ η αγάπη η λιγότερο υλική εκδήλωση. Σε μια πολύ διαφορετική συχνότητα, έχουμε το σκοτάδι και το φόβο, που αποτελούν επίσης τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Το σκοτάδι είναι η πιο υλική εκδήλωση, ενώ ο φόβος η λιγότερο υλική εκδήλωση.
Γνωρίζατε ότι ο μαγνητικός τομογράφος δεν φωτογραφίζει το σώμα σας, αλλά δημιουργεί μια εικόνα με βάση τις ενεργειακές συχνότητες που καταγράφει; Η πλήρης ονομασία του τομογράφου είναι «μηχάνημα απεικόνισης μαγνητικού συντονισμού», και ο συντονισμός αναφέρεται στις διαφορετικές συχνότητες. Τα μηχανήματα αυτά είναι προγραμματισμένα να ανιχνεύουν εκατοντάδες ενεργειακές συχνότητες, όπως, για παράδειγμα, η συχνότητα ενός υγιούς και ενός μη υγιούς ηπατικού κυττάρου. Όταν ο τομογράφος σαρώνει το σώμα και ανιχνεύει τη συχνότητα ενός μη υγιούς ηπατικού κυττάρου, το απεικονίζει ως μια σκοτεινή κηλίδα, επειδή ανιχνεύει στο ήπαρ του ασθενούς τη συχνότητα του σκοταδιού.
Έχω θέσει την εξής ερώτηση σε πάνω από διακόσιους γιατρούς: «Αν ο νους, το σώμα και οι μηχανισμοί αυτοΐασης του οργανισμού λειτουργούν τέλεια, είναι δυνατόν υπό φυσιολογικές, καθημερινές συνθήκες να αρρωστήσει κανείς;». Μέχρι στιγμής, η απάντηση που έλαβα όλες τις φορές ήταν «Όχι».