Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Οι σκέψεις που βασανίζουν!

my thoughts are empty.... by foureyes

Σκέψεις.... ένα ατελείωτο βουητό στο μυαλό σου!  Δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις και να απολαύσεις τον εαυτό σου, την στιγμή, την ημέρα σου, ολόκληρη τη ζωή σου .
Σκέψεις που σε αμφιβάλλουν, μειώνουν την αξία σου, κλονίζουν την πίστη σου που δεν σου επιτρέπουν να εκφράσεις το θεϊκό δυναμικό σου.
Σκέψεις έλλειψης, ανεπάρκειας, φτώχειας , αγνωμοσύνης σε καθιστούν ανίκανο να θαυμάσεις τον εαυτό σου, να δεις τον εσωτερικό πλούτο σου και τον πλούτο γύρω σου.
Σκέψεις ανησυχίας και φόβου για το τι θα γίνει την επόμενη στιγμή, ώρα, τα επόμενα δέκα χρόνια , ανυπόστατα σενάρια που σε αναστατώνουν και δηλητηριάζουν χωρίς λόγο.
Σκέψεις που σε περιορίζουν, σε φυλακίζουν και σε καθιστούν ανίκανο να κάνεις την υπέρβαση.
Σκέψεις επίκρισης για τον εαυτό σου, για τους άλλους που σε κάνουν να θίγεσαι και να αναστατώνεσαι.
Σκέψεις θύματος, γκρίνιας για να σε λυπούνται και δικαιολογίες για να μην αναλάβεις την ευθύνη της ζωής σου .

Η δύναμή σου είναι κρυμμένη στις αδυναμίες σου

Εκεί όπου νιώθεις τον εαυτό σου αδύναμο και εκεί που νιώθεις ότι έχεις αδυναμίες, εκεί είναι κρυμμένη όλη σου η ενέργεια και όλη σου η δύναμη.
Όμως εμείς αυτή την ενέργεια, μάθαμε να την κρύβουμε, να τη μαχόμαστε, να ντρεπόμαστε και να μη νιώθουμε καλά με αυτές τις αδυναμίες. Έτσι αντί να συνεργαστούμε με αυτές μας τις δονήσεις- ενέργειες, προτάξαμε μπροστά την ντροπή και η ζωή μας πήρε ολέθρια τροπή.
Κανένας δεν σου είπε ότι η αδυναμία είναι δύναμη. Κανένας δε σου έδειξε πώς να πάρεις αυτή την Υπέρ δύναμη που έχεις και αντί να την κρύβεις να της δόσεις χώρο για να σε εκτοξεύσει στην Υπέρτατη δύναμη σου και έτσι απόκτησες υπέρταση, αλλά και υπόταση από την υπό- στάση. Υπέρταση γιατί αυτές οι ενέργειες οδηγούν σε υπέρ τάση αφού όταν η ενέργεια συμπιέζεται και δεν εκδηλώνεται σε αποδυναμώνει τελικά αφού τη φιμώνεις. Υπόταση γιατί τάσσεις άλλο από αυτό που είσαι και έχεις μία εντελώς διαφορετική στάση στη ζωή σου.