Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ

Η Καρδιά έχει δικό της μαγνητικό πεδίο, 5.000 φορές ισχυρότερο από αυτό που παράγει  ο εγκέφαλος!
Τα συναισθήματα παράγουν αρνητικές και θετικές ενέργειες στο εξώτερο περιβάλλον εκτός στον ίδιο μας τον εαυτό!
Όλες μας οι ενέργειες αυτές που εκπέμπουμε γίνονται αντιληπτές αλλά και επηρεάζουν αρνητικά ή θετικά και όλα τα υπόλοιπα όντα.
Η προσευχή επιτρέπει την σύζευξη των «δύο πραγματικοτήτων» (βλ. βίντεο) ανεξαρτήτως θρησκείας και ανεξαρτήτως δόγματος. Τα καλά αισθήματα μεταφέρονται αυτομάτως χωρίς καθυστέρηση από την μια πραγματικότητα στην άλλη. Είναι νέα στοιχεία που συνηγορούν σε μια νέα φυσική.       πηγή  ΕΝΝΕΑ  ΕΤΗ  ΦΩΤΟΣ

Ανοίξτε το νου σας και μάθετε από οτιδήποτε - η εποχή του φανατισμού τελείωσε

Ανοίξτε το νου σας και μάθετε από οτιδήποτε χωρίς να χάνετε την κατεύθυνσή σας. Η εποχή του φανατισμού τελείωσε. Ο φανατισμός είναι η κρυστάλλωση νοητικών στοιχείων στον εγκέφαλό σας. Υπάρχουν εκατομμύρια φανατικών που καταστρέφουν τον κόσμο με τις θεωρίες τους, τις θρησκείες τους, τον ρατσισμό, τον εθνικισμό, και δεν το βλέπουμε αυτό.

Οι άνθρωποι που εργάζονται σε καθέναν από τους επτά τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας [Πολιτική, Εκπαίδευση, Επικοινωνία, Τέχνες, Επιστήμη, Θρησκεία, Οικονομικά] «κρεμιούνται» πάνω στα βιβλία και στις θεωρίες που σχετίζονται μόνο με τα δικά τους πεδία. Πρόκειται να σπάσουμε αυτές τις κρυσταλλοποιήσεις έτσι ώστε να γίνουμε περιεκτικοί. Η Νέα Εποχή είναι περιεκτικότητα, σύνθεση. Πρέπει να το ξεκινήσουμε αυτό.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Happiness, Joy & Bliss   πηγή   elenastral

10 συμβουλές για να νικήσετε το χρόνιο στρες


Άρθρο του δρος Mark Hyman
10 συμβουλές για να νικήσετε το χρόνιο στρες«Αν γνωρίζατε πραγματικά τι συμβαίνει στον οργανισμό σας όταν είστε στρεσαρισμένοι, θα είχατε φρίξει. Είναι κάτι πολύ άσχημο», τόνισα κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε το 2013 για την Τρίτη Παράμετρο σχετικά με τον ορισμό της επιτυχίας.
Δεν ήμουν υπερβολικός. Το χρόνιο στρες έχει γίνει επιδημία στην κοινωνία μας όπου όλα γίνονται με μεγάλη ταχύτητα κι εμείς αναλαμβάνουμε ολοένα και περισσότερες υποχρεώσεις στο συνεχώς διευρυνόμενο πρόγραμμά μας.
Έρευνες επιβεβαιώνουν ότι το στρες μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα, ενώ μια μεταανάλυση που περιελάμβανε 300 μελέτες έδειξε ότι το χρόνιο στρες μπορεί να προκαλέσει βλάβες στο ανοσοποιητικό σύστημα. Μια άλλη μελέτη αποκάλυψε ότι οι γυναίκες που υπέφεραν από άγχος είχαν σημαντικά μεγαλύτερη περίμετρο μέσης σε σύγκριση με τις γυναίκες που δεν είχαν άγχος.
Οι ειδικοί έχουν συνδέσει το άγχος με το σάκχαρο στο αίμα και το λίπος γύρω από την κοιλιά. Το χρόνιο στρες αυξάνει την ινσουλίνη, η οποία οδηγεί σε μεταβολική δυσλειτουργία, αύξηση του σωματικού βάρους, αντίσταση στην ινσουλίνη και τελικά εμφάνιση διαβήτη. Η ινσουλίνη δεν είναι η μόνη ορμόνη που διαταράσσεται από το άγχος. Τα επινεφρίδια απελευθερώνουν ορμόνες όπως η αδρεναλίνη και η κορτιζόλη, οι οποίες κατακλύζουν τον οργανισμό, αυξάνουν τον ρυθμό της καρδιάς και την πίεση του αίματος πολλαπλασιάζοντας έτσι τις πιθανότητες να πήξει το αίμα, καταστρέφουν το κέντρο μνήμης του εγκεφάλου, αυξάνουν την αποθήκευση λίπους στην κοιλιά και γενικώς προκαλούν βλάβες στο σώμα.