Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016




Ένα εξαιρετικό άρθρο που υπογράφει ο George Economides για το humanadvanced.com και μιλάει για το βαθμό επίγνωσης που έχουμε για τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας. Με λίγα λόγια προσπαθεί να απαντήσει στο θεμελιώδες ερώτημα: «Ποιος είσαι;». O κ Οικονομίδης ισχυρίζεται ότι το άρθρο αυτό θα σας αλλάξει καθώς το διαβάζετε. Δείτε πως….
Αυτό το άρθρο μπορεί να είναι φιλόδοξο και την ίδια στιγμή θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε άλλο παρά αυτό. Άλλωστε δεν υπάρχει τρόπος να απαντηθεί αυτό το ερώτημα εδώ, και πόσο μάλλον από εμένα… Η προσωπικότητα είναι ένας κώδικας με πολλά ερωτηματικά.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό, ένας από τους οποίους είναι ότι το άτομο που ήρθε σε αυτή τη σελίδα και το άτομο που θα φύγει από αυτή τη σελίδα δεν θα είναι πλέον ταυτόσημα. Ο χρόνος που περνάς σε αυτό το άρθρο θα σε αλλάξει σε ένα βαθμό. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ορίσουμε αυτή την αλλαγή: ψυχολογικά, έχεις κάνει μια επιλογή είτε να συνεχίζεις να διαβάζεις είτε να σταματήσεις – οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές θα θέσουν ένα μοντέλο στο μυαλό σου το οποίο θα οδηγήσει το υποσυνείδητο σου για μελλοντικές αποφάσεις. Ό,τι διαβάζεις θα σε επηρεάσει σε ένα βαθμό, και αυτό θα είναι ακόμα μια αλλαγή.