Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Γίνε η πιο σημαντική σχέση της ζωής σου!


Σκέψου να υπήρχε ένας άνθρωπος να σε αγαπάει πολύ. Σκέψου να ασχολιόταν μαζί σου καθημερινά, να σε φρόντιζε για να είσαι καλά και να σου εξασφάλιζε όλα όσα σε ευχαριστούν.
Γίνε η πιο σημαντική σχέση της ζωής σου!Σκέψου να σε άκουγε, να σε κατανοούσε και να σε αποδεχόταν ακριβώς όπως είσαι. Να αποδεχόταν ακόμα και αυτά σου τα χαρακτηριστικά που εσύ απεχθάνεσαι, και όταν νιώθεις ευάλωτος να σε αγκαλιάζει πιο σφιχτά για να ενώσει τα σπασμένα κομμάτια μέσα σου.
Πόσο δυνατός θα ένιωθες γνωρίζοντας πως υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος στη ζωή σου; Λοιπόν, αυτός ο άνθρωπος οφείλει να υπάρχει… Και οφείλεις πρωτίστως να γίνεις εσύ αυτός ο άνθρωπος για τον εαυτό σου!
Μεγάλωσες, μαθαίνοντας να μην είσαι εγωιστής και να αγαπάς τους άλλους. Μεγάλωσες, μαθαίνοντας να δίνεις συνεχώς χωρίς να περιμένεις να πάρεις και πως αγάπη σημαίνει ακόμα και να θυσιάζεσαι για αυτούς που αγαπάς. Μάθε όμως πως αν οφείλεις να είσαι συνεχώς δίπλα σε κάποιον, αυτός είναι σίγουρα και πρωτίστως ο εαυτός σου! Οφείλεις να είσαι εγωιστής!