Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Τραχύτητα

Όσο πιο κοντά πλησιάζετε στον Θεϊκό Εαυτό σας, τόσο περισσότερο ενδιαφέρον θα επιδεικνύετε για τους άλλους, και θα προσπαθείτε να σχετίζεστε μαζί τους με τέτοιο τρόπο ώστε να τους οδηγείτε προς τον Εαυτό τους, αντί να διεγείρετε και να προκαλείτε τα ζωικά τους ενδιαφέροντα.
 
Η αποτυχία τού να αισθάνεστε τους άλλους ως μέρος του εαυτού σας είναι η αποτυχία της εκλέπτυνσης, του να υπάρχετε και να ζείτε ως ο Αληθινός Εαυτός σας. Εάν δεν είστε σε θέση να αισθάνεστε τους άλλους ως μέρη του Εαυτού σας, οι σκέψεις σας, τα συναισθήματα, οι λέξεις και οι πράξεις σας ακολουθούν το μονοπάτι της τραχύτητας. Γίνεστε αναίσθητοι στις ανάγκες των ανθρώπων, στα όνειρα και τα οράματά τους, στα δικαιώματα και στις αξίες τους.
 
Η τραχύτητα είναι το αποτέλεσμα της έλλειψης ελέγχου επί της ζωώδους φύσης σας, επί του εγώ σας, της ματαιοδοξίας, και της άγνοιας. Η τραχύτητα είναι η έλλειψη ελέγχου επάνω σε οντότητες που σας κατέχουν. Η τραχύτητα είναι το αποτέλεσμα της δραστηριότητας των σκοτεινών δυνάμεων μέσα από εσάς.
 

Η τραχύτητα εκφράζεται στην υποκρισία, στη φρασεολογία την γεμάτη βλασφημία και βρισιές, σε αστεία που πληγώνουν, σε κοροϊδία, σε δυσάρεστες χειρονομίες, φωνές και τρόπους. Αλλά όλα αυτά είναι το αποτέλεσμα της τραχύτητας της συνείδησης που δεν έχει ακόμη χειραφετηθεί από την αυτο-λατρεία, την δικτατορία, ή από τη στάση της επιβολής στους άλλους. 
-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Cosmic Questions vol.3                                       πηγή   elenastral

Δεν υπάρχουν σχόλια: