Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Η ενέργεια της χαράς φέρνει τη νίκη και για τις δύο πλευρές

Οι διπλωμάτες μας, οι πολιτικοί και οι στρατιωτικοί μας προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν οτιδήποτε μπορούν για να εξασφαλίσουν τη νίκη έναντι των άλλων εθνών, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκαν να δοκιμάσουν την ενέργεια της χαράς στα σχέδια και τους σκοπούς τους.

Αλλά υπάρχει μια πολύ σημαντική διαφορά μεταξύ της ενέργειας της χαράς και των άλλων μεθόδων που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση. Η διαφορά είναι ότι η ενέργεια της χαράς φέρνει τη νίκη και για τις δύο πλευρές. Φωτίζει και ανυψώνει τις δύο πλευρές και φέρνει κατανόηση και ορθές ανθρώπινες σχέσεις μεταξύ των εθνών.

Η ενέργεια της χαράς δεν επιτρέπει το χειρισμό, την εκμετάλλευση και τη δουλεία, αλλά κάνει τους διπλωμάτες, τους πολιτικούς και τον στρατό να λειτουργήσουν όχι μόνο για τη δική τους νίκη, αλλά και για τη νίκη, την ευτυχία, την επιτυχία και την ευημερία των άλλων.

Με την ενέργεια της χαράς, αν μελετηθεί επιστημονικά και εφαρμοστεί τεχνικά για την επίλυση προβλημάτων και για να φέρει την κατανόηση, η ζωή του πλανήτη θα απαλλαγεί από τη μάστιγα της απληστίας, της εχθρότητας, της εκδίκησης και της καταστροφής, και μια νέα εποχή χαράς θα ξεπροβάλλει πάνω στη γη.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Happiness, Joy & Bliss             elenastral

Δεν υπάρχουν σχόλια: