Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Κυριακή 29 Μαΐου 2016



Ένας σοφός άνθρωπος είπε κάποτε, «Πολλοί πιστεύουν ότι μόνο Μεγάλη Δύναμη κρατά το κακό υπό έλεγχο, αλλά αυτό δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω. Βρήκα ότι είναι οι μικρές, καθημερινές πράξεις των απλών ανθρώπων που κρατούν το σκοτάδι υπό έλεγχο ... μικρές πράξεις καλοσύνης και αγάπης "-. JRR Tolkien, Gandalf Τhe Grey. Ας βάλουμε όλα τα χαρτιά στο τραπέζι. Όλοι γεννιόμαστε ως ανθρώπινα όντα. Όλοι μας! Κόκκινοι, μαύροι, λευκοί, κίτρινοι, χριστιανοί, μουσουλμάνοι, ινδουιστές, Εβραίοι, άθεοι, επιστήμονες, εργάτες, υπάλληλοι, πολιτικοί, τρομοκράτες, καλλιτέχνες, άστεγοι, πάμπλουτοι, άνδρες, γυναίκες ... είμαστε όλοι άνθρωποι.
Πώς οι άνθρωποι κερδίζουν με το να είναι Άνθρωποι

Ας βάλουμε όλα τα χαρτιά στο τραπέζι. Όλοι γεννιόμαστε ως ανθρώπινα όντα. Όλοι μας! Κόκκινοι, μαύροι, λευκοί, κίτρινοι, χριστιανοί, μουσουλμάνοι, ινδουιστές, Εβραίοι, άθεοι, επιστήμονες, εργάτες, υπάλληλοι, πολιτικοί, τρομοκράτες, καλλιτέχνες, άστεγοι, πάμπλουτοι, άνδρες, γυναίκες ... είμαστε όλοι άνθρωποι.

Όταν το σπερματοζωάριο του πατέρα σου περνάει όλα τα εμπόδια, τους κινδύνους και τις προκλήσεις για την νίκη, που είναι η ζωή σου, για να συναντηθεί με το ωάριο της μητέρας σου .. σε αυτό το κβάντα του χρόνου, όταν τα δυο τους ενώνουν ως ΕΝΑ, γίνεσαι ΕΣΥ ... είσαι άνθρωπος .
Δεν είσαι καμία από τις ετικέτες που ανέφερα παραπάνω. Είσαι αρκετός. Είσαι άνθρωπος. Σε αυτό το απειροελάχιστο κομμάτι του χρόνου, τα χωριστά δύο ενώνουν και γίνονται ένα και αυτό το ένα διεισδύει μέσα στον χρόνο και στον χώρο δημιουργώντας μια τρύπα. Όχι μια μαύρη τρύπα. Αυτή είναι μια λευκή τρύπα. Μια τρύπα μέσα από την οποία το φως έρχεται σε αυτό το Σύμπαν.

Και ναι, υπάρχουν και άσπρες τρύπες. Ακόμα και η επιστήμη λέει θεωρητικά ότι, αν μια μαύρη τρύπα υπάρχει, μια λευκή τρύπα πρέπει επίσης να υπάρχει. Ωστόσο, η επιστήμη δεν έχει ποτέ ανακαλύψει μία, αφού η επιστήμη αναζητά απαντήσεις έξω.

Αλλά τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος;


Πολλοί από εμάς δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει αυτό.
"Είμαι ένας άνθρωπος, είμαι στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας, μπορώ να σκεφτώ και να εφεύρω πράγματα, έχω ανάγκη τα χρήματα, μπορώ να γίνω θεός, πρέπει να αφυπνιστώ, θα κάνω τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος, θα πρέπει να προσαρμοστώ στην κοινωνία, θέλω να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου."
Οκ, αλλά αυτό δεν είναι τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Αυτό δεν είναι το ΟΛΟ του ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ.
Η στιγμή που το πρώτο φως εισχωρεί ΜΕΣΑ ΣΟΥ όταν το σπερματοζωάριο και το ωάριο ενώνονται, είναι το μόνο που θα χρειαστείς ποτέ, για να είσαι ένας άνθρωπος.
Είσαι αρκετός για να αναπτυχθείς με τις πραγματικές δυνατότητές σου, δεν αναζητάς έξω κάποια απόδειξη ότι είσαι άξιος. Κανένα μωρό δεν γεννιέται με αμφιβολία. Η αμφιβολία είναι κάτι που μαθαίνουμε.Είσαι άνθρωπος, ακόμη και πριν το σπερματοζωάριο και το ωάριο σχεδιάσουν τα 46 χρωμοσώματα σου.

Τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος;
Είσαι άνθρωπος σημαίνει ότι είσαι Αγάπη. Δημιουργήθηκες από Αγάπη και η αγάπη δεν είναι αυτή η φυσική φερομόνη που παράγει την εκδοχή της αγάπης που αντιλαμβανόμαστε. Αγάπη είναι Ενότητα, συγχώνευση δύο αντιθέτων για την δημιουργία ενός. Συγχώνευση δύο φώτων για να δημιουργήσουν ένα πιο έντονο, λαμπρότερο φως.
Όπως το σπέρμα και το ωάριο. Όπως η μητέρα σου και ο πατέρας σου, και οι μητέρες τους και οι πατέρες τους.
Είμαστε πράκτορες της Αγάπης που φέρνουν Φως στο σκοτάδι αυτού του Σύμπαντος.

Τώρα ας ξεκαθαρίσουμε κάτι.
Το Φως στο οποίο αναφέρομαι δεν είναι το «φως εναντίον σκοτάδι» είδος φωτός. Δεν υπάρχει «εναντίον» σε αυτό το Φως. Αυτό το Φως είναι η ένωση του φωτός και του σκότους. Ας το ονομάσουμε Αληθινό Φως.

Το Φως σου κατέχεται από την ενέργεια = ύλη αυτού του Σύμπαντος. Το Φως σου αποκτάει επίγνωση του Σύμπαντος και το Σύμπαν επίγνωση του Φωτός σου.
ΑΝ δεν γινόταν αυτό το Σύμπαν δεν θα γνώριζε το Φως και την ενέργεια, και το Φως δεν θα γνώριζε το σκοτάδι, την ευχαρίστηση ή τον πόνο που αυτό το σύμπαν μπορεί να δώσει.
Επειδή το Φως έρχεται εδώ υπάρχει σκοτάδι και επειδή αυτό το σύμπαν βλέπει το Φως υπάρχει φώτιση. Αλλά το Αληθινό Φως είναι και τα δύο.
Δεν είσαι το ένα ή το άλλο, είσαι και τα δύο. Φως και Σκοτάδι. Και όταν τα ενώσεις, μέσα από την αγάπη, είσαι άνθρωπος. Ένα Αληθινό Φως. Είσαι αρμονία. Η τέλεια ισορροπία του Σύμπαντος και το Φωτός.
Αυτός είναι ο λόγος που κάνουμε τέχνη, ζωγραφίζουμε, παίζουμε, γελάμε, γι 'αυτό δημιουργούμε ιστορίες και ανακαλύπτουμε πράγματα και διασκεδάζουμε και τραγουδάμε και χορεύουμε. Επειδή είμαστε οι επαναστάτες αυτού του Σύμπαντος. Εμείς θα το βάψουμε με τα δικά μας χρώματα.

Δεν ξέρουμε τι είναι εκεί έξω. Ανακαλύπτουμε μαζί. Είμαστε σαν τα περίεργα παιδιά σε μια περιπέτεια και όταν ανακαλύπτουμε τι είναι εκεί έξω, γελάμε. Παίζουμε με αυτό. Μαζί.
Παίρνουμε το σκοτάδι και αλχημικά το μετατρέπουμε σε Αληθινό Φως μέσω του φωτός μας. Διασκεδάζουμε με τον κίνδυνο δημιουργούμε επικίνδυνα χόμπι
Λαμβάνουμε το φως αυτού του Σύμπαντος, τη γνώση και την εμπειρία, τις απολαύσεις και την τεχνολογία, τις άλλες εφευρέσεις που δημιουργήθηκαν και τα χρησιμοποιούμε αλχημικά για να μετατρέψουμε το σκοτάδι μας σε Αληθινό Φως.

Στο πυρήνα μας είμαστε Αληθινό Φως. Είμαστε άνθρωποι.

Ωστόσο, γεννιόμαστε και όλα αλλάζουν.
Δεν μπορούμε να είμαστε ανεξάρτητοι, ως μωρά. Χρειαζόμαστε τους γονείς μας για να επιβιώσουμε, τους εμπιστευόμαστε τις ζωές μας.
Αλλά, όπως αυτοί έχουν προγραμματιστεί να νοθεύουν το φως τους, αντιγράφουμε κι εμείς τις ίδιες πεποιθήσεις με αποτέλεσμα ορισμένοι από εμάς να γερνάνε χωρίς ποτέ να είναι σε θέση να είναι ο πραγματικός, ανόθευτος εαυτό τους.

Ακόμα περισσότεροι από εμάς επιδιώκουμε να βρούμε τους εαυτούς μας, έξω από εμάς, να βρούμε μια απόδειξη, ένα υλικό αγαθό ή ένα πρότυπο που να μας θυμίζει ποιοι πραγματικά είμαστε. Ξεχάσαμε πώς να παίζουμε. Επιδιώκουμε να είμαστε συντονισμένοι. Ωστόσο, πολλοί από εμάς γνωρίζουμε, ότι αυτό είναι μάταιο.
Ποτέ δεν επιδιώκουμε πραγματικά την έγκριση των άλλων. Αυτό που θέλουμε είναι η έγκριση του εαυτού μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται.
Και το μόνο που λέμε στον εαυτό μας είναι αυτή η άθλια ιστορία που δημιουργήθηκε από τα ψέματα που μας είπε η κοινωνία, ψέματα που η κοινωνία πιστεύει γιατί φοβάται ότι δεν είναι άξια. Επειδή οι άνθρωποι ποτέ δεν συνειδητοποιούμε πραγματικά, τι πραγματικά είμαστε και πάντα ήμασταν, πριν καν γεννηθούμε.
Ένα δέντρο είναι το ίδιο δένδρο, ακόμη και όταν είναι ένας σπόρος. Έχει πάντα το δυναμικό του. Είναι πάντα αρκετό να είναι αυτό που είναι πραγματικά και να αναπτυχθεί μέσα από αυτή την αλήθεια. Ποτέ δεν αμφιβάλλει.

Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε πολέμους. Γι 'αυτό βλάπτουμε ο ένας τον άλλον. Γι 'αυτό συγκρίνουμε και ανταγωνιζόμαστε μεταξύ μας. Επειδή φοβόμαστε ο ένας τον άλλον. Επειδή φοβόμαστε ότι μπορεί να μην είμαστε αρκετοί, δεν έχουμε αυτοπεποίθηση, δεν πιστεύουμε στον εαυτό μας.

Αισθανόμαστε ότι δεν είμαστε αρκετά ώστε να είμαστε αυτό που είμαστε και να αναπτυχθούμε μέσα από αυτό που είμαστε, γιατί οι άλλοι θα μας εμποδίσουν. Δεν έχουμε καμία αυτοπεποίθηση.
Οι άλλοι μας εμποδίζουν επειδή δεν έχουνε ούτε αυτοί αυτοπεποίθηση. Ποτέ δεν κατάφεραν να βρουν μια απόδειξη που να τους κάνει να αισθάνονται ασφαλείς.

Γι 'αυτό και δεν εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον, γιατί δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τον εαυτό μας. Δεν μπορούμε να αγαπήσουμε ο ένας τον άλλο επειδή φοβόμαστε ο ένας τον άλλον. Και φοβόμαστε ο ένας τον άλλον, επειδή φοβόμαστε τις σκιές μέσα στον εαυτό μας.

Έτσι η ανθρωπότητα διαστρεβλώθηκε και διασκορπίστηκε.
Δημιουργήσαμε ένα "ασφαλές" περιβάλλον για τους εαυτούς μας, γιατί φοβηθήκαμε τα άγρια ζώα. Αλλά ποτέ δεν θα ξεπεράσαμε τον φόβο. Γι αυτό γίναμε εμείς άγριοι. Γίναμε οι σκιές αυτών που φοβόμασταν.
Ξεκινήσαμε να φυλακίζουμε τα ζώα. Τότε αρχίσαμε να φυλακίζουμε τους ανθρώπους που έγιναν άγρια ζώα. Τότε αρχίσαμε να κάνουμε πολέμους με όποιον πιστεύει κάτι άλλο από εμάς επειδή πάντα φοβόμασταν να αντιμετωπίσουμε τον φόβο που οι πεποιθήσεις μας, μας κρύβουν.

Αλλά αυτό δεν άλλαξε ποτέ το γεγονός ότι είμαστε άνθρωποι. Μπορεί να είμαστε λιγότερο ανθρώπινοι αφού εκπέμπουμε παραμορφωμένο το Αληθινό Φως, αλλά είμαστε άνθρωποι παρά ταύτα.
Και αν θέλουμε να κερδίσουμε αυτή τη μάχη που έχουμε δημιουργήσει μεταξύ μας, θα πρέπει να αρχίσουμε να πιστεύουμε και πάλι ότι είμαστε όλοι οι άνθρωποι. Σταματήστε να φοβάστε ο ένας τον άλλον.
Ναι, άλλοι μπορεί να σας βλάψουν, αλλά ακόμα κι αυτό θα είναι καλύτερο από το να ζείτε μέσα στον φόβο. Αγαπήστε τους όλους. Γίνε τόσο δυνατός που να τους αγαπήσεις όλους, να δεις τον πραγματικό εαυτό τους κάτω από την λάσπη που καλύπτονται.

Βλάπτουμε ο ένας τον άλλον, γιατί δεν μπορούμε να δούμε το φως στον άλλον.
Έτσι μπορούμε να κερδίσουμε την τρομοκρατία, την υποδούλωση, την αδικία. Δείχνοντας στον κόσμο ότι δεν πρέπει να φοβάται.

Δείξτε αγάπη προς τους τρομοκράτες, δείξτε τους ότι τους αγαπάτε. Τους αγαπάτε. Δεν είναι ο εχθρός. Δεν θέλετε να τους βλάψετε. Αν μη τι άλλο, θα σας άρεσε να γίνουν ευτυχισμένοι και να σταματήσουν να πληγώνουν τους άλλους.
Ποιος μπορεί να ξεγελάσει τον κόσμο να πιστέψει ότι υπάρχουν εχθροί που θέλουν να μας βλάψουν αν όλοι δείξουμε αγάπη ο ένας στον άλλο; Ποιος μπορεί να σας υποδουλώσει αν είστε ελεύθεροι από τις σκιές σας; Ποιες ανισότητες θα υπάρξουν αν παραδεχτούμε ότι είμαστε όλοι μοναδικοί και διαφορετικοί;
Οι άνθρωποι κερδίζουν απλά με το να είναι οι άνθρωποι.
Τα δικαιώματα των γυναικών, τα δικαιώματα των ανδρών, φυλετικές διακρίσεις, πόλεμοι των θρησκειών, αλήθεια, πώς μπορείς να σκοτώσεις κάποιον στο όνομα της Αγάπης;
Σταματήστε να κυνηγάτε σκιές, το μόνο που θέλετε είναι η έγκριση πως είστε άξιοι και κανείς δεν θα σας την δώσει αν δεν την δώσετε εσείς στον εαυτό σας. Το μόνο που προσπαθείς να κάνεις είναι να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι αυτό που πιστεύεις είναι αλήθεια. Βλέπεις πόσο αντιφατικό είναι αυτό;
Τρομοκράτης μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε. Λευκός, μαύρος, ψηλός, κοντός, μεσήλικας, νεαρός, άνδρας, γυναίκα. Μπορεί να είναι από την Μέση Ανατολή ή την Ευρώπη ή τις ΗΠΑ. Μπορεί να είναι ο τύπος που σου πουλάει ένα παγωτό ή ο μπάτσος που σε κρατά ασφαλή.

Ωστόσο, μπορούμε να είμαστε όλοι ήρωες επίσης. Όλοι μας.
Δεν χρειάζεται να είσαι κάτι συγκεκριμένο για να είσαι άνθρωπος και να είσαι άνθρωπος είναι το πιο ηρωικό πράγμα που μπορείς να κάνεις στον κόσμο.
Κάνε όπλο σου την ανθρωπιά και την αγάπη. Κορόιδεψε το σκοτάδι.

Διαδώστε το φως σας. Το μόνο που το σκοτάδι ήθελε ποτέ ήταν ένα λουτρό φωτός. Δώστε του αυτό που θέλει. Και μην ξεγελαστείτε από τις σκιές σας.
Αντιμετωπίστε τις και ρίξτε φως πάνω τους. Αρχίστε να πιστεύετε ότι είστε εσείς. Είστε αρκετοί.
Ο πόλεμος στον κόσμο αυτόν κερδίζεται ατομικά.

Τα ανθρώπινα όντα κερδίζουν με το να είναι άνθρωποι.
Όπως ένας σοφός άνθρωπος είπε κάποτε, «Ορισμένοι πιστεύουν ότι μόνο Μεγάλη Δύναμη κρατά το κακό υπό έλεγχο, αλλά αυτό δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω. Βρήκα ότι είναι οι μικρές, καθημερινές πράξεις των απλών ανθρώπων που κρατούν το σκοτάδι υπό έλεγχο ... μικρές πράξεις καλοσύνης και αγάπης "-. JRR Tolkien, Gandalf Τhe Grey.

Χαμoγέλα στον γείτονά σου, αγκάλιασε τους γονείς σου, δώσε τροφή στους άστεγους, φτιάξε ένα τραγούδι, χόρεψε, τραγούδησε, γράψε ένα βιβλίο, διασκέδασε, γέλα, αγάπησε, μαγείρεψε ένα γεύμα και προσκάλεσε τους φίλους σας, ταξίδεψε, κολύμπησε, πέταξε, απαλλάξου από τις ετικέτες, βγάλε φωτογραφίες με ξένους, ενδιαφέρσου για την ιστορία τους, κάνε χιούμορ, γίνε ανόητος ... και θα είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Να είσαι άνθρωπος. Άσε τον εαυτό σου να είναι ευάλωτος. Αυτό είναι η μέγιστη δύναμή σου.
Να είσαι Αληθινό Φως. Διάδωσε το Αληθινό Φως.
Να είσαι αυτό που πάντα ήσουν.
Να είσαι αυτό που πάντα προοριζόσουν να γίνεις.
Να είσαι μια λευκή τρύπα.
Τα ανθρώπινα όντα κερδίζουν με το να είναι ανθρώπινα επειδή έτσι δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Και όλοι έχουν ήδη κερδίσει. Και ό,τι έχει απομείνει είναι χρόνος για να παίξουμε..
Σας αγαπώ όλους!
Να είσαι άνθρωπος είναι cool.     Επιστήμη  του  Πνεύματος

Δεν υπάρχουν σχόλια: