Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Πίστευε και θα δεις



"Αγαπήστε τον εαυτό σας ασταμάτητα Δεν είναι ένα πρόσωπο ή ένα εξωτερικό γεγονός που απειλεί τη ζωή σας, αλλά η επαναλαμβανόμενη άγνοιά σας. Οι Φόβοι σας που οι ίδιοι μετενσαρκώνονται. Μην κατηγορείτε τους άλλους ή τον κόσμο για την ταλαιπωρία σας. 

Κοιτάξτε τον εαυτό σας μέσα και κάνετε μια προσπάθεια, να διαχωρίσετε τον εαυτό σας από αυτούς τους αμέτρητους καθημερινούς θανάτους, αυτό το άχρηστο, το επώδυνο, το αυτό-σαμποτάζ, που είναι η αιτία όλων των κακών. Η αθωότητα είναι η διέξοδος. Αθωότητα σημαίνει να σταματήσουμε να πεθαίνουμε μέσα μας. 

«Απαγορεύεται να σκοτώνεσαι μέσα σου! Αυτό που μας σκοτώνει σωματικά είναι οι χίλιοι ψυχολογικοί θάνατοι που μας στήνουν ενέδρα καθημερινά... Μας σκοτώνει να πιστεύουμε ότι ο θάνατος είναι ακαταμάχητος. Η πίστη στο αναπόφευκτο του θανάτου είναι ο πραγματικός killer».

«Τα γηρατειά, οι ασθένειες και ο θάνατος είναι μέρος της περιγραφής του κόσμου. Έγιναν αποδεκτά σαν φυσικά και αναπόφευκτα γεγονότα χωρίς να εξεγερθεί ποτέ κανένας άνθρωπος. Είναι το αποτέλεσμα ενός συστήματος πεποιθήσεων και προσδοκιών που έγινε οικουμενικό...».

Η πεποίθηση ότι ο θάνατος είναι ακατανίκητος, είναι βλαβερή για τους ανθρώπους. Η μακροζωία σου καθορίζεται από τη νοητική σου κατάσταση, από τη λαχτάρα σου για ζωή.
Τα όμοια προσελκύουν τα όμοια.


Για να μπορέσουμε να επιλέξουμε τη ζωή πρέπει να επιλέξουμε τη σκέψη ότι ο θάνατος δεν είναι ακατανίκητος. Έτσι, πρέπει να βρούμε τις αρχές της ζωτικότητας, της μακροζωίας και της αιωνιότητας μέσα στο Είναι μας.


«Αυτό που αναμένουμε, συμβαίνει!  Το να αρρωσταίνεις, να γερνάς και να πεθαίνεις είναι κακές διανοητικές συνήθειες από τις οποίες ο άνθρωπος πρέπει να απελευθερωθεί.»! 

''Το σώμα είναι ακατάλυτο. Εμείς είμαστε που αφήνουμε το σώμα να καταστραφεί. Πράγματι, είναι οι σκέψεις και τα συναισθήματα τα οποία επιβάλουμε στο σώμα που δημιουργούν την γήρανση, τις ασθένειες, την κατάπτωση και το θάνατο. Ο,τιδήποτε συμβαίνει στο σώμα σου, συμβαίνει και στον κόσμο. Ο κόσμος είναι όπως εσύ είσαι, και εσύ είσαι αυτό το αγέννητο, αθάνατο σώμα''.

Δεν υπάρχει βοήθεια που να έρχεται από οπουδήποτε. Πρέπει να κάνεις την δική σου προσωπική επανάσταση η οποία βασίζεται καθαρά επάνω σ’ εσένα.

Εάν θέλεις να κάνεις κάτι στη ζωή σου πρέπει να αντιμετωπίσεις την αντιτιθέμενη δύναμη που οι άνθρωποι αποκαλούν ''Ο Ανταγωνιστής".

«Past is Dust»! Το παρελθόν είναι σκόνη…

''Πίστευε για να δεις'' και όχι ''δες για να πιστέψεις'', σημαίνει ''αναποδογύρισμα''. Μια Προσωπική Επανάσταση θα ανατρέψει όλα όσα πίστευες μέχρι σήμερα.

Πίστευε και θα δεις. Οι άνθρωποι υλοποιούν πάντα όλα όσα πιστεύουν. Αλλά και πάνω στο νερό να με έβλεπες να περπατάω, δεν θα μπορούσα να σε πείσω για τίποτα. Το να πιστεύεις, η υποχρέωση του να πιστεύεις, είναι μια πράξη θέλησης, μια κίνηση inside-out κατανόησης...».


«Όταν ανησυχείς για κάτι από πριν, όταν σχεδιάζεις και σκέφτεσαι αρνητικά, όταν ξεχνάς τι σε έχει φέρει μέχρι εδώ, γίνεσαι μικρός σαν έντομο και ο κόσμος υπερισχύει.

Χιλιάδες καρέ καταγράφουν στο σύμπαν την ήττα σου, και, όχι μόνο δεν θα μπορέσεις να αποκτήσεις περισσότερα, αλλά θα χάσεις και αυτά που νομίζεις ότι έχεις».


«Οι άνθρωποι σαν εσένα, ταυτισμένοι με την περιγραφή του κόσμου, ανησυχούν γιατί λησμόνησαν τη θαυματουργική ικανότητα του Είναι» - «Η ανησυχία είναι ένα γνώρισμα των ζώων!».

Οι πραγματικοί πολεμιστές δεν μάχονται για κυριαρχία ή για επιβολή πάνω στους άλλους. Δεν μάχονται για δόξα ούτε για κατοχή ή υλική απολαβή, αλλά για το μόνο πράγμα που έχει πραγματική αξία: την εσωτερική τους απελευθέρωση.

Σημείωση: Κάποτε κάποιος μου είχε πει: “Όλα τα δεινά της Ανθρωπότητας πηγάζουν από την πίστη ότι ο Θάνατος είναι αναπόφευκτος” σκεφτείτε το ειδικά στην εποχή μας που η επιστήμη μας λέει ότι το σώμα είναι φτιαγμένο να αντέχει για πολύ καιρό αλλά εμείς το καταστρέφουμε.. Μα και μόνο που αναρωτιέμαι την παραπάνω έκφραση ο θάνατος χάνει την παντοδυναμία του.

Elio D'Anna Official Page
(The School for Gods & The Technology of the Dreamer)                                    ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: