Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Άσκηση για το ξεπέρασμα συνηθειών

Οι συνήθειες διασκορπίζονται από την ενέργεια της ελευθερίας την οποία μπορούμε να επικαλεστούμε από την ψυχή μας. Η ενέργεια της ελευθερίας είναι μια εξαιρετική ενέργεια που προέρχεται από το Ενορατικό Πεδίο και κατευθύνεται από την ανθρώπινη ψυχή που ζει στο ανώτερο νοητικό πεδίο. Μπορεί να πάρει αυτή την ενέργεια και να την απελευθερώσει σε οποιαδήποτε συνήθεια και σταδιακά να τη διαλύσει.

Μπορούμε να επικαλεστούμε την ενέργεια της ελευθερίας χρησιμοποιώντας την ακόλουθη άσκηση οραματισμού:

1. Καθίστε όσο πιο χαλαρά μπορείτε.
2. Οραματιστείτε τρία μπλε αστέρια σε ένα τρίγωνο πάνω από το κεφάλι σας. Δείτε στο κέντρο αυτού του τριγώνου μια πορτοκαλί-μπλε φλόγα. Δείτε μια ακτίνα ενέργειας να διακλαδώνεται από τη φλόγα, συνδέοντας τα τρία αστέρια.
3. Οραματιστείτε τη συνήθεια σας σε δράση ή δημιουργώντας ένα γεγονός.

4. Οραματιστείτε τα αστέρια και δείτε την ενέργεια των αστεριών να σχηματίζουν ένα πύρινο βέλος.
5. Αφήστε την ενέργεια του πύρινου βέλους να χτυπήσει τη συνήθεια σε δράση ή το γεγονός που δημιουργείται από τη συνήθεια και δείτε τη συνήθεια ή το γεγονός να διαλύεται ή να εξατμίζεται.

Αυτή είναι μια πολύ ισχυρή ενέργεια που ονομάζεται ενέργεια της ελευθερίας. Απελευθερώνει τον φυλακισμένο - την ανθρώπινη ψυχή - από τη συνήθεια. Ό, τι περιορίζει ένα άτομο είναι μια συνήθεια στη διαδικασία της διαμόρφωσης. Μην την αφήνετε να σχηματιστεί. Λιώστε τη· διασκορπίστε τη και εκμηδενίστε τη. Μέσω μιας τέτοιας απλής μεθόδου μπορεί κανείς να ξεπεράσει τις συνήθειες του καπνίσματος, του ποτού, των ακατάλληλων σεξουαλικών συνηθειών, ορισμένων διατροφικών συνηθειών και των συνηθειών της σκέψης, των αισθημάτων και της δράσης.

Οι περισσότερες ασθένειες στο σώμα οφείλονται στις συνήθειες μας. Οι συνήθειες αποδυναμώνουν τα όργανα και τους αδένες μας. Ορισμένες συνήθειες καίνε τους ιστούς και τις απολήξεις των νεύρων. Άλλες απολιθώνουν τους ιστούς και τις απολήξεις των νεύρων και τα καθιστούν αδύνατα να διατηρήσουν τις αρχικές τους λειτουργίες ή γίνονται ιδιαίτερα ευαίσθητα στα μικρόβια. Οι συνήθειες δημιουργούν δυσαρμονία στο σύστημα και παραβιάζουν την ελευθερία της ανθρώπινης ψυχής.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Meditation vol.1             elenastral

Δεν υπάρχουν σχόλια: