Translate ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Κανείς δεν μπορεί να προοδεύσει αν δεν βοηθήσει τους άλλους να προοδεύσουν


Οι άνθρωποι έχουν χάσει την κατεύθυνση τους. Πιστεύουν ότι μπορούν να γίνουν φωτισμένοι, πλούσιοι, προοδευτικοί, όμορφοι, υγιείς και χαρούμενοι με το να δουλεύουν μόνο για τον εαυτό τους· ενώ η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να φωτιστεί αν δεν φωτίζει τους ανθρώπους. Κανείς δεν μπορεί να είναι πλούσιος αν δεν κάνει τους άλλους πλούσιους.

Κανείς δεν μπορεί να προοδεύσει αν δεν βοηθήσει τους άλλους να προοδεύσουν. Κανείς δεν μπορεί να είναι όμορφος αν δεν κάνει τους άλλους όμορφους. Κανείς δεν μπορεί να είναι υγιής χωρίς να φροντίζει για την υγεία των άλλων. Κανείς δεν μπορεί να είναι χαρούμενος κι επιτυχημένος αν δεν κάνει τους άλλους χαρούμενους και επιτυχημένους.

Οι άνθρωποι έχουν αγνοήσει αυτές τις ιδέες και τώρα βλέπουν το συσσωρευμένο χάος πάνω από τα κεφάλια τους. Πίσω από όλες τις προσπάθειές μας πρέπει να βρίσκεται το κίνητρο για να υπηρετήσουμε, να ανυψώσουμε, να μεταμορφώσουμε τις ζωές των ανθρώπων.

Στο μέλλον, οι άνθρωποι ξαφνικά θα διαφωτιστούν στο γεγονός ότι η ταυτότητά τους και η επιβίωσή τους είναι εγγυημένες μόνο στους άλλους. Στο μέλλον, άλλοι θα είναι πιο σημαντικοί από εσάς και τους δικούς σας, και θα έχετε περισσότερη αγάπη ακόμη και για τους εχθρούς σας από ό,τι έχετε για τον εαυτό σας. Αυτές είναι πολύ δύσκολες έννοιες για τα μουλάρια που έφεραν τον πολιτισμό μας στο χείλος της ολοκληρωτικής καταστροφής.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
New Dimensions in Healing      elenastral

Δεν υπάρχουν σχόλια: